Ananasgibiana Merhaba B12 değerim baya düşük hamilelikte bebeğe zararı oluyormuş sanırım. Sağlık ocağı doktoru beni çok panikletti ama kendi doktorum çok da panik değil bu konuda. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
Cybermom Ananasgibiana bana başlarda doktorum zaten b12 dil altı takviye vermişti solgarın . Bi gün al bi gün alma demişti. Hatta tahlillerde yüksek çıkmıştı kullanım sonrası. 38+4 üm hala bi gün alıp bi gün almıyorum
Semaen Ananasgibiana benimde cok düşüktü igne dedi istemedim temiz icerikli bişiler kullandım cok az yükseltti dpgum yaptım bebegimde bir sıkıntı olmadı da ne gibi skkıntılar oluyormuski
Ananasgibiana Semaen saglikocgaindaki doktor bebeğe zararı olur dedi ayrıntı vermedi kendi kadın dogumcum bir and ayukseltmek.iyi değil yavaş yavaş yükselteceğiz bir zararı olmaz dedi içim rahatladı smdi konustuk
Ggullkara Benim de çok düşüktü önce b12 spreyle başladım fayda etmedi sonrasında dodex iğne yazdı iki kutu. İlk kutu her hafta vuruldum. İkinci kutu 2 haftada bir gebelik bitmedi kutu da bitmedi zaten hala devam ediyorum bir sıkıntı olmadı
Goktug16 Ggullkara bende şuan o iğneyi kullanıyorum 10 tane cumartesi pazar hariç 2 hafta kullanacağım