Mmtomyr Kızlar hiç emin olamadım boş yere umutlanmakta istemiyorum bi bakar mısınız kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi
Sbrn78 Mmtomyr kacdk icinde cıktı canım genelde kuruma bu kadar belirgin olmuyor ama ne kdar bekledigi önemli bence bir kac taneyle deneyin farklı zamanlarda ondada belirginse kan vermek için güzel bir sebeb🩵🩷işallah hamilesinizdir
0506asaf Mmtomyr bende strip test yaptım bu şekilde silik çıktı sonra keset test yaptım negatif çıktı ertesi gün aynı strip testten yaptım gene silik çıktı testlerin bozuk olduğunu düşündüm kan verdim pozitif çıktı kanda
anneeolmkkk Mmtomyr canım üzmek istemem ama emin olmak için başka bir test yap istersen geçen hafta 2 yane bebe time yaptım iki çizgide kırmızı çıktı ama testim negatifti
Mmtomyr Sbrn78 çok teşekkürler canım 🩷 şu an elimde başka test yok yarın yeniden test yapıcam yaklaşık 20 dk falan bekledi bakmayı unutmuşum strip testlerde kuruma çizgisi oluyo mu onu bilmiyorum
Mmtomyr anneeolmkkk emin olamadığım için çok umutlanmadım zaten yarın bi test daha yapıcam pazartesi de kan veririm artık