mystery00 Halıyı yıkıcam da benimki kiwi ilk defa kullancam halıya hangi deterjan kullanıyım bilemedim arap sabunu yazıyo ama yokk
Minnaksever mystery00 valla vanish halı koltuk yıkama deterjanı kullanmıştık.bi kere yıkadık zaten ikinci yıkamada başlık kırıldı aylardır başlık bekliyoruz Çin’den.dikkatli yapın derim ben kocama yaptırdım ayı gücüyle kırdı
fasulye_35 mystery00 ben fakir lavanta kokulu halı koltuk şampuanıyla yıkadım trendyolda en çok satan o zaten birde çok lekeli kısımlara stop leke çıkarıcı sıkmıştım temiz oldu ama bizimde hortumu koptu bantlandık kiwi güzel ama çokta kalite bekleme
Cnhavva mystery00 bende yikiycaktim simdi makina deterjanim bitmis sen neyle hallettin temiz oldu mu bende yapiyim
mystery00 fasulye_35 yaa suanlık ne kullansam ya toz deterjan ya da asperox falan sıksam olur mu halıya
Sumiire mystery00 hayır makine deterjanları ayrı oluyor ondan almanız gerek köpürmüyor, onların harici makineyi bozuyor
fasulye_35 mystery00 aşağıda arkadaş bozar demiş de halıya sıksan bence olur ama makinenin içine dökme benim bahsettiğim suyun içine karıştırıyorsun boş su sıkmak yerine halı şampuanlı su sıkıyor birde suyu ılık koyuyordum soğuk değil daha etki ediyordu bence