Ememminn Kızlar burada fetal dna yaptıranlar kaç günde çıktı test vereli bugün tam 7 gün oldu meraktan çatlayacağım yemek yiyemez oldum çok stresli
myavocado Ememminn ben de burada yaptırdım, 10 iş günü olarak süre vermişlerdi, 7-8. günde çıkmıştı benim hatırladığım.
obli Ememminn yok ben sadece kanı verdikten sonra 3.günde falan yazdım kan işleme alındı mı diye. Doktorum aradı temiz çıktığını söyledi daha sonra firma yetkilisi sonuçları attı.
ssusarii Ememminn benim tam 8. Günde çıktı sonuçlarım. Önce doktoruma ilettiler doktorum aradı bilgi verdi sonrasında da kurumdan arayıp bilgi verdiler. Ama 12-14 güne kadar kalite kontrol süresi oluyor demişlerdi.
Ememminn Merviiss valla benide kimse aramadım canım stresten kötü kötü rüyalar gördüm rabbim hayırlı haberler versin hepimiz için
Merviiss Ememminn Amin inşallah ben yine aradım sordum bugün sonuçları bekliyoruz dedi 27 tane kalite kontrolden geçiyor dediler insallah tertemiz çıkar cinsiyet soyleyecekler dimi size
Ememminn Merviiss maalesef benim çıkmadı mesaj attım internetleri kapalı inşallah güzel haberler alırsınız
gezentianne Ememminn Cuma günü verdiyseniz araya haftasonu girmiştir. Ben perşembe günü verdim diğer perşembe sonuç gelmişti. Kanım cuma ellerindeydi haftasonuna kalmadan
Ememminn gezentianne ben perşembe günü test verdim cuma Fransa’ya ulaşmıştı bugün 9 gün ve halen gelmedi mesaj attım ama tek çizgi size cinsiyet söylendi mi
gezentianne Ememminn Ben cinsiyet için ipucu verin demiştm pembe kalp atmıştı temsilcim cok tatlıydıı🤣 Normal ya bana 12 gün dedüler yogunluğa göre değişiyor kimi 6 günde geldi diyor kimi 10
Mrv342 Ememminn benim de mavi kalp atmıştı temsilcim sevda hanımdı çok ilgilendi. Ben mesajı görmemişim beni aradı ben ağladım duygulandım kalp bile attım bakın falan dedi yasak ya söylemeleri 🥹🥲