october benim kafa yakma saatlerim geldi :/ o kafar kafama takıyorum ki sanki 2 tane yumurta toplayacaklar onlar da salak yumurtalar olacakmış gibi bi vibe alıyorum… sizlerin amh değeri kaçtı, kaç yumurta toplandı?
Ozlemerikci543450 october kafaya takma sağlıklı 1 yumurta bile senin işini görecek tabiki rabbim fazlasını çıkarsın ama olumlu ol 4.90 gibi bi değerdi 22 toplandı benden 10 tanesi 5 güne ulaştı
Ertugrulgulcem24 october canım en son 1 buçuk sene önce amh 1 di şu an 0,6 falandır dedi doktor 6 yumurta gözüktü 11 toplandı 4 embriyo oluştu 10 güne transfer olacağım umarım olumlu sonuçlar alırım
Hulya_Bal october maalesef 2 kere yaptı negatif oldu.Normal yollada gebelik olmadı hiç ameliyat vs de oldu belki o sebepledir.
Demdem08 october evet çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim 🙏❤️ sayısına takılmayın sonucta bir tane saglıklı olan lazım 🙏
october Ertugrulgulcem24 yaa demek göründüğünden fazla toplanabiliyor ❤️ hayırlı olsun canım şimdiden umarım pozitif sonuçlanır
october Hulya_Bal anladım benim iki kez normal yol ile oldu ama kürtaj tabi. vardır allahın bir bildiği teşekkür ederim
Hulya_Bal october Benimde 17 haftalik bir kaybım var. Bende de amh 0,64 tup bebeğe başlayacaktım aralikta o ay kimyasal oldu bu ayda regl gecikti testler pozitif cikti yarın kan vericem hayırlısı olsun hepimiz hakkinda 🤲
october Hulya_Bal çok zor olmalı ileri hafta kaybı ben en büyük 9 haftalık kaybettim iki sene oldu hala aklımda :/ inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız🙏🏻
Hulya_Bal october ahh hemde ne zor Allah kimseye yaşatmasın 🤲 Bu ilk yaptığım sali günü Bunu bu sabah yaptim emin olmak için
Hulya_Bal october Ahh insallah Bu sefer sağlıklı bir sekilde sonuçlanır.Darisi basina.Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile🤲