Htcrmzn16 Kızlar bugün detayliya girdim bebeğim 600 gram 27 cm uzunluğunda 22 haftaligiz sizce normal mi?
yeni_anne2 Htcrmzn16 doktor uyumlu bir sorun yoktur dediyse normal canım 😊 hatta kilosu gayet yerinde
Neslihannill Htcrmzn16 kaçıncı hafta ve günde girdiniz acaba özeller 5000 diyor devlette yer yok zamanım daraldı benimde
petronix Htcrmzn16 Hiçbir sorun yok dediyse doktor buraya sormanın amacı ne ? Biri normal değil dese ona göre mi gideceksen doktora göre mi?
Twogirlsmomy @Htcrmzn16 Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin🙏 yarında benim detaylı ultrason randevum var inş sorunsuz bir şekilde güzel haberlerle dönerim🙏
Htcrmzn16 Twogirlsmomy amin inşallah bende görene kadar takı çok korktum aklıma kötü şeyler gelmedi değil ama görünce içim rahatladı göz yaşım pıt dedi🥹🥹🤲💙
Twogirlsmomy @Neslihannill 22 haftaya girecegim pazar günü.özelde yaptıracagım detaylıyı.fiyatı 5.500 tl ama THY indirimi oluyor %20 gibi bişey.muayene ücretlerinde de aynı indirimi uyguluyorlar.istanbul bahçelievler
Neslihannill Twogirlsmomy bende İstanbul Bahçelievler de otururum. Hangi hastane acaba bu indirim THY çalışanı için mi
Htcrmzn16 Melissilemo özelde yaptırdım gebelik sigortam vardı bilmiyor dum vallahi 2800 TL verdim detaylı için
Melikezehraa İstanbul gaziosmanpaşa medicalpark hastanesinde yaptırdım bende geçen hafta 6500 tlye cihan çetin doktorun ismi ve çok çok memnun kaldım herşey yolunda çok şükür
Deniiizzz Htcrmzn16 detaylıya girmeden önce yapılacak bir şey var mı acaba bende gireceğim de açlık tokluk olarak ya da çikolata falan
Htcrmzn16 Deniiizzz inanın hiç bişe yapmadım karından baktılar kendimi detaylı temizlemisfim bazıları alttan bakıyor diyorlar di ama karindan baktılar çikolata yemedim paşam zaten hareketliydi doktor da birşey demedi