bebegimolacak Kızlar doktolar iyi diyor sonuçlara ama biraz sınırda morfoloji. 2 yıldır olmuyor. Lütfen bilgilisi yardım edebilir mi? Sperm değerlerini nasıl düzeltebiliriz?
Pembiskizim bebegimolacak canım doktorlar daha iyi bilir ama biz eşim de isırgan otu tohumuuyla bal karıştırmıştık gece yatmadan tatlı kaşığının ucunda yiyordu yani ben olmasını sebebini ona bağlıyorum ama tabi bunu kullanmadan kesinlikle öncelikli doktorunuza sorun
Pembiskizim bebegimolacak yani sperm kalitesini biz isırgan otu tohumu ile balı karıştırıp yedigi için arttığını düşünüyoruz başka hiçbir şekilde bir ilaç kullanmadı doktor değerleri normal dedi hiçbir ilaç vermedi hiçbir tedaviye başlamadık ama dediğin gibi olmuyordu biz de çareyi bunda bulduk inşallah tez vakitte hayırlısıyla seninle olur Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Aslaninannesi_ Benim arkadaşımın eşinde vardı Katkısız bitter çikolata, kabak çekirdeği, kivi , muz yemişti doktoru demişti ve stresten uzak durup tatile gitmişlerdi bir kaç hafta sonra güzel haberlerini almıştık
bebegimolacak Pembiskizim gerçekten mi ya🥹 tohumu eziyor muydunuz nasıl yaptınuz detaylı anlatır mısın?
Pembiskizim bebegimolacak canım öncelikle doktorunuza sorun alerjik reaksiyon verebilir mutalaka doktora sorun yok ezmeden aktardan aldık orijinal bal ile karıştırıp bir tatlı kaşığı kadar yedi her gün gece ama bazen ara veriyordu aktarda tarif ediyor çoğu aktar biliyor ama mutalaka doktora sorun ınsAllah fayda eder Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin ınsAllah