cansureis kızlar bir aksilik olmasa ikincisi de normal görünüyor ama aşırı korkuyorum ya 30+1im şuan ama korkusu şimdiden başladı ilkinde pek korkmuyordum aslında nasıl bir acı sancı olcağını bilmediğimden 😂 Ama şuan biliyorum ikinci doğum kolay geçer diyorlar ama 🤷♀️
2minnakannesi0 cansureis ilkinde ne yasayacağımızı bilmiyorduk ama ikinci de biliyoruz ya ondan bu korku 🤭😂 sancı başlasa korkumdan gidemem heralde hastaneye
Orkay cansureis dün geceden beridir belim ve kuyruk sokumumda baya baya ağrı var ayaklarıma yayılıyor, kasılmalarım da oluyor. Kasılma ağrısı geçince kuyruk sokumunda ki ağrı kalıyor. Benim yaşadığım ne 😅 hastaneye de hemen gitmek istemiyorum
Musilk-1 cansureis evet ben de ikincide aynı oldum ilkinde acıyı bilince öyle oluyor suyum geldi hiç ağrım yoktu dört saat sonra ağrı başladı beş saat sonra doğdu acı macı kalmadı bidaha kızımla yürüyerek odaya gittik
cansureis T-aksoy Bazılarının aşırı kolay oluyor ya 4 saatte hem sancı çekip hem doğuranı tanıyorum benim ki 17 saatcik sürdüğü için haliyle korkuyorum😂😂😂 Ikınmak çıkması kolaydı ama sancılarla başedemedim hele çatı muayenesi 😵💫
Flowermom0 Bndede aynı korku ya. İlki çok zordu. Oğlum kilolu die. Şimdide çok korkuyorum ya aynı olursa diye
cansureis Flowermom0 İri bebekle daha zor gerçekten benim ilki minnaktı buda öyle duruyor😂 3.120 doğmuştu
fatmakymz İlk kızım 38+5 de normal doğum ile gelmişti. Akşam 21:00 suları hastaneye girip, ertesi sabah 07:37 de doğum yaptım. İlk Doğum her zaman zor olur dedi doktorum. İkinciyi 2 - 3 saatte doğursun diyor. İnşallah öyle olur.
cansureis fatmakymz Ay inşallah tüm anneler çoooook kolay bir doğum geçirir bu dünyaya can getirirken adeta canından oluyor insan Allah güç kuvvet veriyor elbette ama yinede zor
T-aksoy cansureis tam açıklığa kadar mı zorlayıcı sancılar yoksa belli bi açıklıktan sonra mı zordu ?
Flowermom0 cansureis bnm oğlan 4.600 doğdu. Bununda kilosu iyi diyorlar ama minik olcak dedi doktor. Dedm ne kadar zayıf oladar kolay iyi. Kolay doğururum
cansureis T-aksoy ilk suyum geldi 3 saat sonra sancılar başladı benim her sancı acılıydı ya kendi sancımdı sunide almadım