aanonim Kızlar merhaba ilk aylar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda için tehlikeli bir durum mu 9 buçuk haftalığım ve kuaföre gitmeyi düşünüyorum fakat tedirgin oldum tehlikeli olur mu bebek için yorumlarınızı bekliyorum
Deroli aanonim hamilelikte jilet bi çok kişinin daha kolayına geliyor ama ilerleyen aylarınızda o da sorun. En güzeli ağda. Ben de 37+6 dayım. Bugüne kadar ağdayla ilerledim. Enfeksiyon dahil olmak üzere hiç sorun olmadı çok şükür
babyUras_ aanonim genel olarak ağdaya gidiyodum zaten hamileliktede devam ettim . 30+3 haftalık oldum bi sıkıntı yaşamadım . Gittiğiniz yere hamile olduğunuzu söylerseniz ekstra dikkat ediyolar zaten .
aanonim Talentedmom yani biraz sert çekim yaptıkları için sarsılma gibi bebek içerde sıkıntı olmasın diye bi düşündüm
Masal7778 Bana doktorum ağda ve lazerden uzak dur demişti mecburen Venüs jiletle alıyorum tüy dökücü kremler çok kötü kokuyor çünkü 🥲
Deroli ynzl çünkü göbeğiniz büyüdükçe kendiniz alamamaya başlıyorsunuz. Onun içinde birinden yardım almanız gerekecek ve jiletle aldığınız içinde tüylerinizin uzama süresi daha da kısa olcak. Onun yerine ağdaya gidip 1 ay rahat edebilirsiniz.
Sevgilimmmmmmm Ben 4 aylık hamileyim her ay gidiyorum kuaföre ağdamı yapıyorum aşkım korkma. Kendini kasma ama