Melikeyurtseven Merhabalar, en basta kese görülüp sonrasında bebek görülmemişti 10 gün sonraya cağırmıstı doktorum bugün gidicem dualarınızı esirgemeyin cok heycanlı ve stresliyim🥹
betulkprn Melikeyurtseven inşallah sağlıklı ilerler süreciniz Rabbim tamamına erdersin inşallah amin 🌸🤲🏼
Eda42_ Melikeyurtseven Hadi inşallah güzel haberler alırsın bebeği görüp kalp atışını duyarsın pıt pıt güzel duygular ile yazarsın buraya inşallah
Melikeyurtseven Fatmadmr37 Adetime göre 8+3 ama ultrason da 1 hafta geri cıkmıstı siz kaç haftalıksınız duyarsınız inşallah
Fatmadmr37 Melikeyurtseven evet 18 Kasım 😊 ben kalbini duymak için yanı bebeği de görmek için yeni gideceğim. 5+5 keseyi gördük doktorum iki hafta sonra gel hem bebeği hem kalbini dinleyelim dedi o yüzden bugün gideceğim
Melikeyurtseven Fatmadmr37 Anladım bızde keseyi 5+3 de gördük sonrasında ben bıraz erken davrandım sanırım gittiğimde yolk kesesi göründü bebek görünmedi 10 gün sonraya cağırmıstı bugün güzel haberler almayı umut ediyorum inşallah 🙏
Fatmadmr37 Melikeyurtseven tabi o zaman gorunmemesi çok normal. İlk gebeligimde de 8. Haftada görmüştük kızımı. Umarım mutlu haberlerle döneriz eve canim ❤
Melikeyurtseven Fatmadmr37 Ay masallah malesef benım yıne bebek görünmedi ve sağlıksız gebelik düşmesini bekleyelım dedi 14mm kese ölcüldü 5+2 günlük görünüyor
Fatmadmr37 Melikeyurtseven hadi ya çok üzüldüm gerçekten peki neye göre sağlıksız dedi büyüme mi durmuş acaba belki gec döllenme olamaz mi