Hatice2024 8 haftalık hamileyim ve 14 gündür kusuyorum, akşam hiç uyamiyorum hep kusuyorum, artık dayanmıyorum. Sürekli midem bulaniyor bu durumda ne yapmalıyım? 14 günde 7 kilo verdim, bu normal mı?
SunaKzl Hatice2024 canım hıc bekletme görüntülü t doktoruna prılam yazsın gece yatmadan 2 adet ıcoyorsun azalıyor ben su an 14 haftalığım hala kullanıyorum zayıflaman çok normal korkma bebeğe 3 ay boyunca kussanda bırsey olmaz zaten benim şu an sabah kusmalarım geçti akşam devam ediyor o da gecsın diye gün sayıyorum 1.prılam ıceceksın 2.bol sakız çiğne 3.kustukca yatma bol bol yürü evde yattıkça kötü olursun 4.muz ayva soda elma yoğurt bunları ye genel de
Minikbebegimm06 Hatice2024 acile gidin en azından serum taksınlar bu şekilde vücudun su kaybetmesi iyi değil
Hilalvc Hatice2024 Doktorunuzun bulantı ilacı vermesi lazım bence, 3. Aydan sonra zaten genellikle bulantılar geçiyor. İlk üç ay bende çok kustum 3 kilo verdim ilaç kullanmadım çok kötü değildim ama senin gibi olsam kullanırdım muhtemelen
Aleyysss000 Acile gidip serum almanızı tavsiye ederim çünkü bende öyleydim bir serum takıldı ondan sonra çok çok hafifledi rahatladım