Evrim-96 Hanımlar merhaba 4+5 günlük hamileyim geceden beri başım ağrıyor uyudum uyandım geçmemiş şuanda bebe aspirini bile içemiyorum ben değil mi y parol var ama onun da kendine faydası yok deniyor diye içmedim bi yöntem var mı bildiğiniz🫠
Fatmadmr37 Evrim-96 geçenlerde çok kötü baş ağrısı çektim mecbur sadece parol içildiği için içtim ama seker yedim sanki asla faydası gram olmadı. Zaten bende normalde de asla ise yaramıyor o ilaç minoset kullanırım zor durumlarda ama o da kullanılmıyor malesef.
Masalceylan Evrim-96 bende çok fazla bas ağrısı çekiyorum migrenimde var bide soğuk buz gözüme basima ve en son ki enseme koyuyorum raahtliyor beni belki ise yarar
Brcarss Evrim-96 benimde kac gundur agriyordu dün serum taktrdim bugun iyiyim . Serum taktirabilirsin
Evrim-96 Fatmadmr37 mentollü krem var ondan şakaklarıma sürüyorum bi rahatlatıyor gibi etkisi geçince aynı geceden beri geçmez mi uyudum uyandım en korktuğum bu süreçte hafta olmak baş ağrısı ya bir şey de kullanamıyorsun benim de ilaçsız geçmiyor yatıyorum kalkıyorum yok 😔
Evrim-96 Masalceylan doğru bir de onu deneyeyim uyuşunca iyi gibi oluyor sonra yine aynı neden oluyor baş ağrısı anlasam ağlıcam neredeyse teşekkür ederim 🙏🏻
Evrim-96 Brcarss şükür anneme okuttum kendim de YouTube’dan dua var baş ağrısı için onu dinledim buz kafam da faydası oldu sanki ya inşallah bir daha olmaz sersem gibiydim bugün