Mucizemm03 Doktor bana gebelik sekerin olduğu için seni 40.haftaya kadar bekletemeyiz bebek için tehlikeli dedi öyle bi durum yaşayan var mı 38.haftada eğer keni sancim olmazsa suni sancı ile doğum yapmam ne kadar doğru bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız sizler böyle bi şey duydunuz mu
Masal03 Mucizemm03 bendede var canım bebek riske girmesin istedikleri için bekletmiyolar sebebide şeker sıvıyı azaltabilirmiş 😒
peperutka Mucizemm03 Sizin sekeriniz diyetle filan kontrol altinda değil mi?Bana hic oyle bir sey soylemedi doktorum.
Rstasar Mucizemm03 diyet yapmadinizmi? Benimde var gebelik sekerim diyet yapiyorum sekerim cok yukselmiyor doktorda oyle birsey demedi.Dikkat etmediniz mi acaba
Serraaa Bendede var gebelık şekeri genelde olanları erken alıyolar cnm banada 38 hafta dedi ınşallah ben sonuna kadar beklemek istiyorum ama 38 hatta dahada erken olabılir dedi ALLAH korusunda saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ınşallah🙏🙏
Mucizemm03 Serraaa inşallah canım bide ben kendi sancimla yapmak istiyorum suni sancı dedikleri kadar kötü mu dayanır miyim bilmiyorum hiç sen kaç haftaliksib suan
Amsya Bende de var gebelik şekeri bugün 38 haftama girdim doktor oule bisey demedi ama neden acaba. Bide benim bebeğin suyu fazlaymis
Mucizemm03 Amsya ya her doktor bi değil biliyorum ama hangisi doğru acaba 38.haftada suni sancı ile özellikle girmek istemiyorum doguma
Sezin Amsya bebeğin suyunun fazla olması ile ilgili bi yorum yaptı mı yani bebeğe riski batmı diye benim de şekerden dolayı suyuö artmış erken Doğumu tetikleyebilir demişti
Mucizemm03 peperutka evet kontrol altında ama sınırda çıkıyo yine 140 145 çıkıyo tokluk bide ben doymuyorum açlık hissediyorum hep ve pek uyduğum söylenemez diyete
peperutka Mucizemm03 Bebegin gelisimi haftasiyla uyumluysa suyunuzda filan sıkıntı yoksa ben engel degil diye biliyorum.
Rstasar Mucizemm03 doktor ne diyorsa uygulayin tabiki,sonra suyu azalir birsey olur Allah korusun bebeginizi kaybedersiniz ..keske dikkat etseydiniz ciddi bisey gebelik sekeri bebekte bir suru sorun oluyo seker zehir resmen .Dr oyle diyorsa 38 de aldirin 🙁
snybzkrt kızlar bugün 50lik yaptırdım,daha dr görmedi,açlık 107, tokluk 172 çıktı,şeker var değil mi diyet mi verir acaba
Ellaynagme Mucizemm03 diyetle dusmuyorsa insüline baslamaları gerekiyordu, neden oyle bişey yapmadılar 🤭