Cnntn Deletedmom_247 Biz çok memnunuz Herkese göre tedavi yöntemi farklı oluyor. Farklı farklı rahatsızlıklar var. Bize normal olabilir demisti tedavi yöntemini ona göre uyguladı. 38 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyoruz tup bebek deneyelim dedik ve çok şükür önce Allah in sonra Ali hocanın vesilesiyle oldu. 11 yıl sonra
Deletedmom_247 Cnntn ah ne kadar güzel allahım size bağışlasın. Bizde güzel haberler alırız inşallah. Bu tarz hikayeleri ali hoca için çok duyuyorum inşallah bize de güzzel haberler almayı nasip eder. Bende 30 yaşındayım eşimde. ikimizde de hiçbir sıkıntı yok sebepsiz yere olmuyor
Cnntn Deletedmom_247 Rabbım inşallah tez vakitte size de nasip eder. Neyse onu söylüyor hoca. Aklınıza takılan sorular olursa siz sorun. İnşallah sonucunuz güzel olur memnun kalırsınız. Sizi de dualarıma ekleyeyim inşallah.
Cnntn Deletedmom_247 Asla para gözüyle bakmıyor. Başka özele gitsen ne kadar çok verirsin. Çoğu işlemi meram tip da yapıyor oraya da çağırıyor. Para gözüyle baksa hep özeline çağırır muayene ücreti alır. Sadece çok yoğun beklemeyi göze alabilenler.. Sonuçta tedavi için beklenir. Alanında bence çok iyi ben iyi ki Ali hocayı tercih etmişiz diyorum
Eylley Deletedmom_247 sonrasında 1 kızım oldu 8 yaşında 22 haftalık da gebeyim. İstanbulda yaşıyorum Konya memleketim. Buradaki Dr lar Ali acarın benim için şans olduğunu söyledi zaten hocamız diye bahsediyorlar
Deletedmom_247 Eylley ne kadar güzel ya. Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Deletedmom_247 defnekusum eğer bulamazsan randevu ben şubatın 2.haftası gideceğim, gittiğimde sana da randevu alayım
Masal7778 Deletedmom_247 ben hiç memnun kalmadım ben 13. Haftada kalbi durmuştu bebegimin araştırmak için gittim vajinal baktı sonrasında direk teste gönderdi ben konuşmaya biseyler sormaya çalıştım hoca hiç oralı bile olmadi birde hanım kizimiz heyecanlı galiba diyor ne alakası var sen benimle konuşmayacaksan düzgunce birşeyleri anlatmaya akşam ben neden sana geldim ki ? Sonra o testleri yaptırdım 1 ay sonra çıktı aylarca sekreterini aradım randevu istedim vermedi bana kaç kez yalvardım yine hamile kalmıştım buda öyle olur diye korkuyorum lütfen bana muayene ayırın vs diye yine umurlarinda bile olmadi tek derdim ikinciisi de aynı olmasindi hemen iğne falan başlar belki diye çabaladım sanki o doktora gitmesem bu bebeğe de bişey olur diye düşünüyordum o kadar herkes övüyordu onu ama dediğim gibi benim bu çocuğu da kaybetme tehlikem bile onların umurlarinda olmadı sonra Cok daha iyi doktorlara denk geldim çok şükür benim tecrübem bu şekilde oldu hiç memnun kalmadım banada yardımcı olsalardı belki bende memnun kalırdım ama maaalesef.
Deletedmom_247 Masal7778 deneyiminiz ne yazikki kötü olmuş ya çok üzüldüm. Sonrasında hangi doktora gittiniz acaba? herkes hocanın kısık sesle konuştuğunu ve anlaşışmadığını söylemiştii bende olmazsa ses kaydını açıp gireceğim yanına
Masal7778 Deletedmom_247 Konya’da gitmedim ilk 3 ay memleketimde gittim 3 aydan sonrasinda Selçuk tıpta Gökçen örgül var ona gittim
Deletedmom_247 Masal7778 evet gökçen hocayıda çok duydum ya bakalım. Bende gidip deneyimleyeyim bakalım neler olacak :))
Masal7778 Deletedmom_247 sadece gebelere bakıyor ama 😭 Medicana da Sibel özler var oda çok iyi arkadaşım onun sayesinde gebe kaldi
Deletedmom_247 Masal7778 gökçen hoca mı sadece gebelere bakıyor? perinatologlardan sanırım o. Yok kuzum ben deneyim derken ali hoca için demiştim gidip deneyelim diye. Hıım sibel hocayı duymadım hiç
Masal7778 Deletedmom_247 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim herkesin tecrübesi farklı inşallah seninde iyi olur