Deletedmom_247 kızlar selam 16 ay olacak çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyor :( burada sağolsun bir arkadaşın tavsiyesi ile bu doktora randevu aldım. normalde regl tarihimde randevu almıştım fakat regl gecikince muayeneden 1 hafta sonraya regl sarktı :( sekreterini arasam hayatta açmıyor randevu için bile 1 hafta aralıksız aradım resmen öyle randevu aldım. hani acaba tarihini mi değiştirsem diye düşündüm de. şimdi muayeneye gittiğimde neye bakacak ki? hormon testi istese veremem falan filan. eşimde de bende de çok şükür bir şey yok ama sebepsiz yere olmuyor inanın. şuan regl oldum şubata kadar korunmam daha iyi mi olur bilemedim ki muayene açısından. var mı bana yardımcı olacak birileri acaba? teşekkür ederim şimdiden
Eda42_ Deletedmom_247 Canım bende Ali acara gittim Konya’da yaşıyorum zaten adetli şekilde gitmedim cumartesi günü saat 9 10 gel dediler gittim öğle bir buçuk gibi geldi doktor önce muayene etti sonrasında tekrar dan herkesi tek tek çağırdı sonrasında ne yapmam gerekir elimden olan tahlilleri götürdüm çünkü ben öncesinde laparoskopi histeroskopi ameliyati oldum tüpler kapalı dendi tüp Bebek tedavisine başlayacaktim işte Ali acarda âdetin 2 3 günü meram tıpa yönlendirip kan tahlili istediler ama adet gecikmesi oldu hamile olduğumu öğrendim bir daha hiç gitmedim ama boş gebelik oldu kürtaj oldum tekrar da hiç gitmedim doktor seni yönlendirir test yap ona göre adetli gideyim git gel yapmayayım dersen negatif çıkarsa soğan suyu iç Ama sonrasında yönlendirme yapılıyor denk gelmiyor randevu bulmuşken git ben kaç defa gideyim dedim ameliyat varmış konferans varmış o yüzden ne zaman denk gelirse gitmek en iyisi
Ensr Deletedmom_247 ali Acara randevu bulmak gerçekten zor bulduysanız bı gıdın anlatın tekrar şu zaman gelin fılan diye bişey der belki inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder 🤲 Osman balcı var o da ıyı doktormus görümcem ona gidiyor isterseniz ona da bı randevu alın
Basakparlar Deletedmom_247 bende konyadayım hiç gitmedim kendisine ama duyduğum kadarı ile hastaları artık para olarak görüyormuş bence iyi araştırın
defnekusum Deletedmom_247 Merhaba Ali hocaya randevu nasıl aldınız acaba ben aradığımda önümüzdeki 1 ay dolu dediler ücretli bile alamadım
Deletedmom_247 Eda42_ peki sizce randevuya kadar korunayım mı yoksa korunmayayım mı? anlamadım valla ya :(
Eda42_ Deletedmom_247 Niye korunacaksin da canım ben adetli değildim daha iki hafta vardı adet günüme o şekilde gittim iltihap varmış ilaç verdi alttan baktı sonrasında adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim düşün yanı sende randevu günü git doktora o zaman gerekenleri söyler yapar
Deletedmom_247 Eda42_ hani acaba farklı bir yol izler mi vs diye aşılama vs gibi. O yüzden korunsam mı dedim de o halde korunmayayım zaten randevuya gittiğim de de reglime 6-7 gün kalmış oluyor. Teşekkür ederim canım
Deletedmom_247 Ensr evet bende çok zor randevu buldum maalesef. Amin canım Allah razı olsun rabbim isteyen tüm herkese nasip etsin . gerçekten doğal yolla kalan insanlara hayranım. Çok yoruldum bu süreçte çünkü. Hım Osman hocayı hiç duymamıştım, bir de ona bakayım o halde.
Eda42_ Deletedmom_247 Kendin bilirsin nasıl ne yapmak istiyor isen senin için ne uygun ise hayırlısı olsun
Eda42_ Deletedmom_247 Şöyle birşey var senin tahliline göre yol izleyecek bir defa gitmekte belli olan bir şey değil o yüzden için rahat olsun ben tüp Bebek tedavisine diye gittim kendiliğinden hamile kaldım gerek bile kalmadı ama nasip olmadı o yüzden herşey nasip hakkında hayırlısı olsun
Eda42_ Deletedmom_247 Önce sakın ol iyi düşün hiçbir sorun yoksa yumurta tedavisi gösterir hanı yumurta büyütme çatlatma iğnesi çünkü orada giden bir kaç bayan ile konuştum ilk başta yaşa göre de yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi ile gebelik deneniyor olmaz ise aşılama oluyor Muş
Deletedmom_247 Eda42_ amin canım allah razı olsun. Evet evet haklısınız. Ali hocayı herkes çok övüyordu bir de buna bakayım dedim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ne diyim. allahım sana da tez zamanda hayırlıı ve sağlıkklı bir bebiş nasip etsin canıım
Deletedmom_247 Eda42_ ay görmedim bu yorumu :) 2 kere çatlatma iğnesi oldum tutmadı. 1.klomenle 2.femara ile :(((
Eda42_ Deletedmom_247 İnşallah senin de olsun Rabbim ummadığımiz anda nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip olur amin amin 🤲🏻
Eda42_ Deletedmom_247 Ona göre eşinin senin bütün tahlilleri götür rahîm filmi cekimdiysen onu söyle yaptığın tedavileri muayenede az bilgi ver sonrasında yanına gidince konuşmak için o zaman herşeyi anlat ona göre uygun tedavi yapılır
Deletedmom_247 Eda42_ evet haklısınız canım. Henüz hiçbir doktor rahim filmi istemedi belki bu isteyebilir. Bakalım inşallah hayırlısı olsun
Eda42_ Deletedmom_247 İyide neden istenmedi kii benim tüpler kapalı çıktı mesela sadece rahîm filminde belli oldu inşallah iyi olur senin için bundan sonra