Selinactr Merhaba kızlar bebeğim 17 aylık ve hamile olduğumu öğrendim korunmamıza rağmen bebeğim hala emiyor kesmeme gerek var mı? bebek doğduğunda aralarında 2 yaş olacak bu durumu yaşayan anneler var mı destek olursanız çok sevinirim
elifbusra13 Selinactr bende bebeğim 19 aylıkken hamile kaldım hala emiyodu doktorum da sağlık ocağındaki doktor da kesmene gerek yok demişti ama ben çok halsiz düştüğüm için ve bebeğim memeye çok düşkün olduğu için kesmek zorunda kaldım şu an 31 haftalık hamileyim 😊
Sydaglsen Selinactr yani yaşamadım ama arkadaşımdan biliyorum hamileliği boyunca emzirdi hiç bi şey olmadı. Takip ettiğim bi kaç doktorda bi sakıncası olmadığını söylediğini hatırlıyorum
busenaz68 Selinactr benim oğlumda 20 aylık 2 aylık gebeyim doktorumla görüştüm emzirmeyi sonlandırmamı söyledi ve bizde sonlandırdık 🤍
deletedmom43191 Selinactr memeden kesmene asla gerek yok ben tüm çocuklarıma emzirirken gebe kaldim ve emzirmeye devam ettim doktorum da söyledi emzir diye bir sıkıntı da yaşamadım