Edizhr Betuuull valla ben yumurtlamadan sonra 10 gün falan aşırı silik çizgi ile öğrendim pazartesi kan verdim 89.2 çıktı bets
beyzabs Betuuull uygulamada gözüken yumurtlama tarihimden 2 hafta sonra verdim çıkmadı. Ama geç yumurtlama olduğunu anlamıştım. Bir hafta sonra yine verdim reglim geciktigi için o zaman çıktı
Adileeselvi beyzabs merhabalar tam olarak bilmediğim için soruyorum geç döllenme tam olarak nasıl şuan adetim 18 gün gecikti 4 tane erken gebelik testi yaptım hepsi negatifti olsaydı çıkardı degilmi çıkmadı ama
sendekimsinnn beyzabs bu geç döllenme nasıl oluyo ben anlamıyorım yumurtlamadan 1-2 gün sonra çatlama oluyor zaten çatlama oluncada sprem ve yumurta dölleniyo ama geç föllenme nasıl bişey
Betuuull Benim de bat 15 ama olmadım yumurtlama tarihimde 5-6 Ocak gibiydi 14 ü kan verdim negatif çıktı yarın versem çıkar mı acaba doğru sonuç
Edizhr Betuuull çıkar insalalh varsa çünkü benim 1 günde belli oldu hemen bir gün öncesi erken gebelik yaptım gölge dahi yoktu ertesi gün yaptım çıktı seninde varsa çıkar kanda
anneolmakneguzel_ Betuuull bir iki gün daha bekle canım, ben önce evde test yaptım sonra kan verdim ama adete son 3 güne kadar çıkmadı
Betuuull Edizhr Edizhr İnşallah şuan göğüslerim çok büyük ve bu sabah damarlandığını gördüm etrafındaki kabarcıklar çok belirgin ve uçları beyaz gibi
anneolmakneguzel_ Edizhr ben kese için hiç gitmiyorum. 6-7 hafta arası gidiyorum o zaman herşey belli
Edizhr Ya ben gördüm burda arkadaşlar 65 le öğrendim gebeliğimi diyo beta sonucu 4+3 haftalık misim diyo beta değeri az olup nasıl böyle olabiliyor
Edizhr Betuuull benimde o şekilde insalalh olur canım rabbim isteyen dileyen herkese nasıp etsin inşallah
Betuuull anneolmakneguzel_ Benim adetim gecikti zaten canım bugün yarın vermeyi düşünüyorum ama negatif çıkar korkusundan veremiyorum