Seyda0309 Merhaba kızlar benim çocuğum var onda hamileyken yaşadığım tüm belirtileri son 10 günde yaşadım ve şaşırdım regl günüme 8 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı 3 gün sonra tekrarladım tek çizgi çıktı kan verdim sonucu bekliyorum kafam çok karıştı sizin fikirlerinize ihtiyacım var 🥹🥰
Eda42_ Seyda0309 Mavi olan artimed ise yalancı pozitif olabilir çok çıkarır diye duydum pembede hiç Yok çünkü hakkında hayırlısı olsun inşallah
Anonimb Bende 2 ay oldu sanırım böyle gördüm. Adete 5 gün falan vardı 3 gün üst üste silik çizgi vardı ama adet günü çizgi yoktu. Bebek tutunamıyor yani gebelik oluşmuyor. Bence Birkaç güne adet olursunuz. Kendim üzerinden söyledim siz İnşallah güzel haber alırsınız .
Eda42_ Seyda0309 O test bu kadar değeri bile gösteriyor iyi olmuyor işte hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin zaman da olur
Anonimb Seyda0309 benimde normalde hep 0.5< olurdu. O ay 2.67 idi. Ama bu kadar düşük değeri kimyasal saymıyolar.
xzuzu bende ilk genelik testi yaptırdığımda 1 lerde çıktı sonra hesapladım eğer varsa 5 gün sonra bu değer şu kadar olması lazım diye 5 gün sonra bidaha gittim ve 65 olmuştu pozitifti şuan 24+2 yim çok şükür sizde bekleyin bence nasip hayırlısı olsun