bereninannesi__ Kızlar oradaki reflü yatağını kullanan var mı? Eğer memnunsanız ekstra almayacağım alan varsa tecrübesini aktarırsa çok sevinirim 😍
TKumsall bereninannesi__ reflü yatağı gayet iyi bence sadece 4 6 aydan sonra saten kullanamiyon kayıyor içinden aşağı doğru yastıklar da fayda etmiyor hareketlendigi için o yüzden ekstra masraf etmene hiç gerek yok üzerine ince bir battaniye örtüp kullanıyordum ben bebekte bende gayet rahattık
616171_ aycatutall6121 yumuşak olunca ne oluyor yıkadım kullanmayı düşünüyorum bilmediğim için soruyorum
TKumsall 616171_ yenidoğan döneminde özellikle yumuşak yatak önerilmiyor ani ölüm riski olduğu için sert yatak öneriliyor ama bana gelen reflü yataginin sertliği gayet iyiydi açıkçası aşırı sert yada aşırı yumuşak olmayacak ikiside rahatsız ediyor bebeği
bereninannesi__ TKumsall evet bende öyle düşündüm, yataşın almayı düşünüyordum. 20. Haftadan sonra başvuru yapabilirmişiz belediye için. Videoda görünce bilemedim çok yer kaplıyor yataşın o yüzden sormak istedim 😍
Kesimeliff Bize doğumdan 2 ay sonra gelmişti onun için almış bulundum. Ama kullanıyoruz ikisini de ve bir sorun yaşamadık. İbb nin gönderdiği de kesinlikle iş görür en azından deneyip tecrübe edin sonra memnun kalmazsınız alırsınız. Sertliği de gayet iyi.
bereninannesi__ Kesimeliff öyle yapayım teşekkür ederim. 🥰20. Haftayla başvuru yapılıyormuş. Uzun süre kullanılmıyor yatak zaten
Kesimeliff bereninannesi__ biz 4 ay 15 günlük olduk hala reflü yatağında uyuyor 😂 diğer yataklar için acele etmeyin zaten