umtbebe Ervaidil benim oğlumda da adet günüm yaptım o zaman oda 2.4 çıkmıştı doktor bana yok dedi adet söktürücü verdi kullanmadım bekledim bı hafta sonra tekrar ettim 200 lerde çıktı ama simdk kararsızım
Ervaidil umtbebe Adet söktürücü de genelde duphaston veriyorlar hamileysen bile bi zararlı olmuyor tutunmasını dağlıyor varsa gebelik hatta. Verilen yerlere göre değişiyor herlerde 0.100 çıkmıyor umarım gebelik vardır yani 🙆🙆
Hizliveofkeli 2 mi diyor >2 mi diyor? Yani 2 bin altı da olabilir. Adet düzensizliğiniz varsa bekleyin tekrar test yapın isterseniz.
umtbebe Blueeberryy ben kaset testte yaptım erken geblikte kimisinde çıktı kimisinde çıkmadı anlamadım belirtilerim var diye kan verdim önce 0.100 çıktı bugünde 2.0 yaziyir
Blueeberryy umtbebe 2 yok demek ama adet tarihi gecmeden varmi yokmu bilemezsiniz bence bi gecsin ilk erken test alip yapin ona gore kan verirsiniz
Blueeberryy umtbebe evet 2 den kucuk yok demek ama dedigim gibi adetinizin gecmesini beklerseniz daha saglikli olur
Nezahattt Bende adetten önce öğrendim 58 falandı sanırım ama şuan için adet gününü bekleyip erken idrar testi yapman çift çizgiyi gördükten sonra kan testi vermen daha sağlıklı olur bence