anneolucam Bi kaç aydır pek hevessizdim bu ay değerlendirmeye tekrar başladım artık olmazsa hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum çok yoruldum…. Şuan doğurganlık dönemimdeyimm 1 hafta oldu reglim bitti 3 kez değerlendirdim sizde durumlar nedir kızlar napıyorsunuzz😇😇
Ayseee34 anneolucam benimde bat 3 Şubat bizde nöbetçi çalıştığımız için çok denk gelemiyoruz ama bakalım nasip artık
busra2512 anneolucam benim de bat 3 şubat eylül ayından bu yana deniyoruz bakalım kısmet olursa ikinci çocuğumuz olacak🌸 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olabilecek herkese nasip etsin 🤲🏻🌺
Ozlemmm3535 anneolucam benim de bat Üç Şubat 3 aydır Klomen kullanıyorum bugün çatlatma iğnesi olacağım umarım bu kez olur 🙏🏼
Ayseozer35 Benim bat 1 Şubat 4 şubatta doğum günüm bikaç aydır bebek istiyoruz eğer olursa bu ay doğum günümde öğrenirim büyük ihtimalle o yüzden çok heyecanlıyım :😊
anneolucam Nurellaaaaaaa1212 benimde takvime göre doğurganlığım bitiyor yarın bu sabah değerlendirdik bu hafta 4 kere ilişki yaşadık hergün üst üste yapılması iyi değil diyorlar bizde bu şekilde değerlendiriyoruz benimde sağ sol tarafım bazen baskılayıcı ağrı oluyor bu yumurtlama belirtisi zaten inşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırım😔
Nurellaaaaaaa1212 anneolucam kız benim de öyle dün sağ kasığımla belim ağrıyordu bugün sol kasığımda böyle ilginç bi sızlama var biz de 2 günde 1 değerlendiriyoruz bakalım yani iki gebeliğimde de hemen kaldım ama bilemiyorum tabi
anneolucam Nurellaaaaaaa1212 inşallah canım insan ayırt edemiyor malesef en doğru sonuç adet tarihini beklemek hayırlı haberler olsun inşallah🥹
Ebruebos Benimde 29-30 ocak. Bu hafta değerlendirme yaptım beklemedeyim artık. Bu süreçte kedi köpek çok iyi geliyor strese. Benim bi köpeğim var o olmasa çok sıkılırdım.
Gokyuzummm Matmazelll12 bat 2 Şubat yada 31 Ocak ,,,, pazartesi kan verdim negatif çıktı yarın test yapacam çift çıkarsa öyle kan vericem
ogretmennn Matmazelll12 benim bat 2 ya d 3 Şubat yaptım negatif çıktı ama döngüm 31 gün uzun yani belki geç yumurtlamışımdır diye umudumu kesmiyorum
Matmazelll12 ogretmennn ovulasyon testi yaptinizmi döngünüz uzun yumurtlama tarihinizi takip ederseniz daha kolay olur