Sedaaltintas41 Selamlar 9 haftalik hamileyim aşırı derece grip oldum içtiğim ilaçlar fayda etmiyor burnun tıkandı nefes almakta zorluk çekiyorum acaba sizin denediginiz yöntem var mı faydası olan 🥰
Fatmaacylnn Sedaaltintas41 geçmiş olsun 💕ben grip olunca sürekli kaynar suyun içine bol bol limon sıkıp bide bal atıp içiyordum çok iyi geliyordu bide bol bol mandalina yiyin iyi gelir🥰
Fatmaacylnn Fatmaacylnn burun tıkanıklığı için de suyun içine tuz atıp karıştırın burnunuza sıkın iyi geliyor bide buhar yapabilirsiniz
Sedaaltintas41 Fatmaacylnn Herseyi denedim ama hoc faydası yok sanki nefes almakta zorluk çekiyorum ne uyku var ne birsey . Vicks var ondan da sürüyorum ama yok bunları da deneyeceğim teşekkür ederim 🥰
1mavi1mor Sedaaltintas41 Kaynamış suya kekik yağı damlatıp buharını solumaya çalışın. Bana çok iyi gelmişti, size de şifa olur inşallah.
Fatmaacylnn Sedaaltintas41 rica ederim inşallah iyi gelir🥰 vicksi kaynar suyun içine atıp başınıza havlu tarzı bişey atarak buharını solumayı deneyin dayanabilirseniz çok güzel ferahlık oluyor nefes alması kolaylaşıyor 🌸