ShutUp Ara ara olurdu ama şimdi kasılmalarım arttı erken doğum olur diye korkuyorum dayanılmıcak derecede değil ama neden böyle oldu onu da anlamadım. sabaha kontrolüm var sıklaşmaması için dua ediyorum
Mervesare0 ShutUp inşallah sıklaşmaz yalancı sancilardir nasıl oluyor sizin ki bende 35+5 oldum ara ara bana da olurdu bugün 3 4 kez girince doktora gittim nst falan baktılar küçük sancilar çıktı. Sağ bacak ve kasık arasına giriyor benim Bi anda geliyor Bi kaç saniyelik bir şey
Melekper ShutUp benimde sizin gibi ağrılarım aşırı şiddetli 33+3 teyim baskı çok var gece uyuyamıyorum 😥sanki heran doğum yapıcakmışım gibi bir his
ShutUp Mervesare0 bende adet ağrısı gibi oluyor şu an özellikle göğüs altımda çok batmalar var 37. Haftayı görürüz inşallah 🤲🏻
Mervesare0 ShutUp inşallah vaktinde saatinde olur sağlıkla yarın gidecekmişsiniz ama en iyisini o zaman öğrenirsiniz hayırlısıyla
yeni_anne2 ShutUp yok şükür ağrı yok hastaneye gidip nst mi bağlansanız ne olur ne olmaz inşallah zamanında gelir dikkatli olun
yeni_anne2 Hasret72 evett canım kasıkta sancı ağrı olmadıgı sürece doğuma yaklaştığı için yalancı kasılmalar oluyor bunlarr ama sıklığı da önemli bu durumun sık olmaması önemli saat başı sürekli sürekli oluyorsa ona da baktırmakta fayda varr dikkatli olmak lazım 🌸
ShutUp Hasret72 yani süreklilik göstermiyorsa problem olmaz ama hem sürekli toplanıp hem ağrınız varsa göz ardı edilmemesi gerek
Hasret72 yeni_anne2 bazen vajinaya baskı yaptığını hissediyorum o an ağrım oluyor iğne batması ama günde bir iki defa oluyor bu.