nebakiyonkomikmi ben 2021 de orda normal doğum yaptım. Pandemi zamanı. Normal olduğu için bebek odadan çıkmadı hiç çocuk doktoru falan odaya geldi benim dikişlerim olurken. Benim dikişim yapılırken tam açık başka hasta var diyince ekip oraya gitti biri dikti beni oda gitti. Hasta bakıcı odayı temizliyim refakatçin gelsin arada dedi ama ben sıcaklık hissediyordum alt tarafımda utanarak sordum senin kanaman başlamış dur bekle dedi çatalı düzeltmemişti daha hemen geldiler bi kaç kişi baya uğraştılar tampon falan dikiş altına kan birikiyodu ayağa kalkmam yasaktı. 6.kata çıkınca bile topuk kanı sarılık için falan gerekli yerlere annem götürdü hep ona bile kızdılar anne harici yasak diye doktor yasak dedi kalkamaz diyince zorla ikna etti 24 saat idrara büyük tuvalete çıkamadım gaz da çıkmayınca korkuma doktor yapman lazım yoksa sonta takmam lazım dedi o korkuma yaptım idrarımı 2 gün benim doktorum izin vermedi, 2 gün çocuk doktoru izin vermedi kilo çok kaybetti ememedi ödemini bi anda atınca zayıfladı oğlum ama o zamn alarm sistemi yoktu şuan yine orda takipliyim mecbur maddi durum yüzünden hakkımızda hayırlısı