ariciisinem Doktorum bebek yüzünü dönmedi diye birden sertçe salladı karnımın içi ağrıdı bu tehlikeli bir durum mu başına gelen var mı acaba ?
yeni_anne2 ariciisinem yaniii çok ağrıtacak kadar sarsması olmamış ama yapılan bir şey evttt benimde normal muane de bille bir iki salıyor hareket etsinnn diye ama öyle can yakacak şekilde değil çok mu rahatsız oldunuz iyi misiniz şuan
Dlr13 ariciisinem benim doktorum da yapıyor bebeği uyandırmak için ve ya pozisyon değiştirmesi için ama dediğin gibi biraz can yakıcı oluyor
Emeltsb ariciisinem gayet normal ben 37 haftalık oldum hala bazen yapıyoruz yüzünü dönsün diye bebekler o kadar güçsüz değil korkmayın
ezgiasilsoy Bana da yapıyor doktorum. Doktoruma “bende bazen kendim yapıyorum hareket etsin diye hocam” dediğimde “Siz yapmayın ben nerede boşluk olduğunu görüp ona göre baskı uyguluyorum siz bebeğin neresine bastırdığınızı bilemezsiniz” demişti
hamcokelek33 Benim detaylımda doktor karnımı o kadar mıncıkladı ki🥹 bildiğin üç dört gün çürük ağrısı gibi ağrım oldu. Özelde bi profa yaptırdık çok memnun kalmıştık
Larraa Benim de bebeğim uyuyor diye ikili taramada sallamıştı baya bebek uyansın hareket etsin diye normal yani ☺️