Hicrettt Kızlaaaar göbeğim birden son 2 haftada çıktı resmen, bol kıyafetlerde bile belli olmuyordu ama artık buna son 🥹 eğilemiyorum 😂 sizde durumlar nasıl ?
seyma0661 Hicrettt 31+3teyiz kendimi panda gibi hissediyorum aslında aşırı büyümedi ama otururken kalkarken artık kısıtlıyor 😂 afedersiniz dün lavabodayken tahareti zor aldım pijamayı tam indirmem gerektiğini o an anladım skfkskdksk arada sıkıştı bebiş
ozgmom Hicrettt Benimde bi anda büyümeye başladı. Bacak arası ağrısı dışında çok sorun yaşamıyorum. ☺️
Baby_B Hicrettt ben nefes alabiliyorum onda sorun yasamiyorumda Egilmek,kalkmak yurumek artik öncekine kiyasla kisitlandi bayagi🥰 Ama hareket ediyorum hareket sart😅
Busranurinc 5 dakika önce bu göbek daha ne kadar büyüyecek diye düşünüyordum 31+3 deyim uzanınca kalkamıyorum çok komik gözüküyorum😂😂😂❤️
Hicrettt Busranurinc ya az önce bulaşık makıinasının alt kısmını boşaltamadım 😭😭 o yüzden seni çok iyi anlıyorum 😂😂
Hicrettt seyma0661 ya benimde çok aşırı değil ama birden çıktı o yüzden penguen gibi yıuruyorum 😂😂😂 tuvalete gidince ben alt kısmını tamamen çıkarıyom yoksa yapamıyorum napim 😂😂😂😂