Jasmine2426 Kızlar ya 1 saattir falan karnım sertleşiyor bırakmıyor semsert rahatsız ediyor ama dayanılmıcak bir şey değil yani 39+5 im en son 2 cm açılmam vardı doğum sancısı mı bu sancı gibi de değil ki
beyzatrl Jasmine2426 aynı günlerdeyiz hemen hemen sizinle bana da böyle olduğunda benek hareketleri azalıyor gibi geliyor ama sonra düzeliyor sizde de öyle mi
gly_frkn Jasmine2426 ben 40 haftalık olduk bugün 15.20 dkkya bir sancı giriyor bi dkkya yakin sürüyor takipteyim bklm bende artık doğsun istyrm
Jasmine2426 mesudeislam mesudeislam yattım uyumuşum falan doğum sancısı değilmiş bugün kontrolüm var çok yoruldum artık doğsun istiyorum
mesudeislam Jasmine2426 hadi yaa Rabbim yardım etsin bende 39+1 suni ile geçen doğurdum dünya varmış dedim çok zor Rabbim yardım etsin inşallah
beyzatrl Jasmine2426 bana da 2 gündür oluyor böyle endişelenmiştim doğum yakın belkide bizimki en son kanala girmemişti sizinle aramızda 2 gün var hayırlısıyla gelsin bebişler 🫶🏻
beyzatrl Jasmine2426 valla bende sizin gibiyim birde kanala girmemiş ördek yürüyüşü yapmaktan dizlerimde derman kalmadı 😂🥹