BeyazPapatya Merhaba kızlar bende doğum hikayelerini okuyup acaba benim hikayem nasıl olacak yazabilecek miyim diyenlerdendim ☺️ 25.01.2019 sabahı saat 4 te hafif adet sancısıyla uyandım lavaboya kalktım nişanım gelmişti hem sevindim hem heyecanlandım eşimi uyandırdım acile gittik ebe baktı 1.5 cm açıklık var dedi nst de sancılarım düzenli çıkınca yatış verdiler sonra hastanede yer olmadığını söylediler o zaman ben eve gideyim dedim çok fazla sancım yok suyum falan gelirse gelirim dedim yatış yaptık saat 9 10 gibi gel dediler tamam dedik eve geldik eve geldiğimde sancım gitmişti yattım uyudum sabah kalktım sancım yoktu yine evimi temizledim kahvaltı yaptım duş aldım öğleden sonra hastaneye geçtik tekrar muayene ettiler 2 cm açıklık dediler tabi muayene ederken suyum geldi çok üzüldüm az açıklık suyum geldi ve sancım yok neyse öğleden sonra saat 3 te yatış yaptım hafif sancılar geliyor o kadar gece 12 ye kadar sancılarım normaldi 12 den sonra sancılar biraz fazlalaştı ben çok fazla adet sancısı çeken biriydim sancılar bana çok fazla gelmedi nst de sancılar çıkıyor tabi neyse sancılar sıklaşarak ve artarak geliyordu dayanılmayacak gibi değildi sabah saat 6:05 da artık dayanamadım ebenin yanına gittim dayanamıyorum ben bişey yapın dedim tekrar muayene ettiler 8 cm açıklık muayeneden sonra sancım çok geldi ve ıkınma hissi geldi ebeye söyledim ve beni doğuma aldılar ve saat 6:15 de kızım geldi sonrasına dikişleri falan hiç hissetmedim hatta ebeye bitirin artık kızıma gideyim dedim 😂 kalktım ve odama gittim kızımla ilgilendim dünyanın en güzel duygusu o gelince yaşadıkların bir anda siliniyor sanki 😊 Baya uzun bir hikaye oldu sizlerde kolay doğum geçirirsiniz inşallah normal doğumdan sakın korkmayın 😍
Dora91 Cok guzel bi dogum olmuss boyle hikayeleri okuyunca hemen dogurasim geliyor Allah sagsalim buyumeyi nasip etsin insallah hayirli olsun bebisiniz.😇