Lyla65 Ben 21. Haftada detaylı ultrasona girdim özel de. Doktor üç defa yeterli göremedim biraz yürüyüp geri gelin dedi soğuk su için pozisyon değişsin falan. İş biraz doktorda da bitiyor. Detaylı ultrasonda da görmediyse nerde görecek ki
Hamide_00 mucizebs normal muayene ücreti ödüyorsunuz doktora da cinsiyeti öğrenmek istiyoruz diye belirtirsiniz iyice bakar
Dnz0007 Ayglvlkn ben bunu tam anlayamadım mesela benim hcg değerimde sonuç=99454.0 IU/L ve MOM=1.04 yazıyor nasıl yüzdeliğe bakacağız bu değerlerle acaba
Ayglvlkn Dnz0007 e nabızda tahlil sonuölarıma baktığımda direk 33.04 yazıyo bende değer hastaneden werilen kağıttada öyle yazıyodu
Ayglvlkn user__ezgi yani gerçekten bilmiyorum burda da bazı anneler bununla ilgili bişeyler yazmıştı benm 2 sindede tuttu tesadüfte olabilir.
Ayglvlkn Dnz0007 bu gebelik hormonunuzun değeri olabilir bendeki gibi free beta yazmıyor. Hastaneden kağıt aldıysanız bide ona bakın isterseniz
2bebek-41 Ayglvlkn ama bunu ilk kez duydum ve baktim benim değer 71.6 ve kız dediler cinsiyetimize doğruysa bu teori bende tutuyor
Dnz0007 Ayglvlkn hastaneden aldığım kâğıtta da aynısı yazıyor ama bu paylaştığım resimde en üstte serbest total beta hcg yazıyor