Htcnurersoy Depresif_polyanna normal şuanda zaten yediğimizden beslenmiyo,anne kanından besleniyo.Anne iyi olduğu sürece sıkıntı olmaz inşallah
Depresif_polyanna Eliffnurr2701 çok yok sadece hep tokluk hissi var iştah yok bi de yediğimde midem kalkiyor
Derinnge34 Ozgle 6. Haftamda başlayıp 16.haftamda geçti. Geçti derken sabahları hala kusuyorum o geçmiycek onu anladım bunada şükür diyorum iştahım açıldı birşeyler yiyorum en azından.
Guneskiz05 Kızlar bende 6+2yim. Şuana kadar bulantım olmadi ama böyle midemde tuhaf bi his var bi kac gündür, yemek yedikten sonra bi tuhaf oluyo, bugün öğlen çorba ictim hala midem tuhaf. Bulantıların baslicaginin belirtisi olabilirmi sizce
Ellaynagme 6. Ayıma kadar cekdim 🤭 tam geçdi dedim yemeye baslayabilrim ki gebelik şekeri illeti cıkdı 😬
ikican55 Ozgle hiç dinmeyen mide bulantısı çektim. Sabah aç karnına, kahvaltıdan sonra, akşam kusuyodum. Bir de mide rahatsızlığım önceden beri var. Hiç geçmeyecek hep sürecek sandım. 18. Haftamdayım çok şükür baya baya rahatladım.
Vefas Ozgle 20.haftamdayım hala ara ara kusuyorum mide bulantıları az az oluyor ama şimdide mide yanmasıyla başım dertte her dönem farklı geçiyor 🤧