Tastan merhaba kusura bakmayın bildirim düşmemiş. Doktora gittim yine tahlil istedi son değerim 305 çıktı. Aynı gün devlet Hastanesi’nde de 395 çıktı bu arada ama sürekli verdiğim laboratuvar 305 olan. Bana artışımın güzel olduğunu endişe edilecek bir şey olmadığını %60 artışın normal kabul edildiğini söyledi. Muayene oldum rahmim kalınlaşmış gebeliğe çok elverişli bir rahmin var kalınlığı çok iyi dedi mm sini hatırlayamıyorum şu anda. Daha sonra ben sağ kasıkta ağrı hissediyordum o beni korkutuyordu onu söyledim sağ kasığımda korpus luteum kisti varmış. Kist denince korktum çünkü ben daha önce hiç kist falan yaşamadım düzenli kontrol olan biriyim hiç sorunum yoktu. Daha sonra açıkladı bu korpus luteum kisti bebeğin plesentası oluşana kadar progesteron hormonu salgılamakla görevli bir kistmiş yani benim için iyiye işaretmiş. Daha sonra kaybolacakmış. Doktorumun söylediğine göre endişe edecek bir şey yokkmuş dış gebelik bulgum yokmuş. Progesteron değerim 12 geldi progesteron başladık. Şu an 5+0 ım yarın tekrar kontrolüm var. Ağrım epey azaldı strese bağlı olduğunu fark ettim. Bende gebeliğin en başından beri hiç lekelenme kanama bir nokta kadar dahi olmadı. Tabi keseyi henüz göremedim doktor ne derse desin benim içimde ister istemez bunun korkusu var. Yarın inşallah görebilirim keseyi. Keseyi rahimde gördükten sonra epey rahatlayacağım. Artık geriside ömür Allah’tan🌸