Almirolie Merve8155 yani bu tahlil ne için verildi durumunuz neydi bir çok soru var doktorunuz detaylı açıklamayı yapar burada yada Google da gördüğünüz herşey sizi yanıltır
Mrvsmt2502 Merve8155 evet çünkü sağlık konusunu doktora danışmanız gerekiyor. Ya da buraya post açacağınıza ufak bi google lasanız hemencecik öğrenebiliyorsunuz
Merve8155 Mrvsmt2502 ben cok arastiran bir insanim.doktora gidemedigimiz icin bilgi alisverisi yapiyoruz zaten.
Merve8155 Almirolie saglik ocaginda verdim genel rutin kontrol icin .fakat saglik ocagi doktoru bi aciklama yapmiyor hastaneye yonlendiriyor.uzakta oldugum icin hastaneye gidemiyorum suanda onun icin attim buraya
Merve8155 Mrvsmt2502 elim ayagim hic isinmiyor.tahmin ediyordum boyle bir seyi.ben pihtilasma sorunumu var acaba diye dusundum.gebelik dusundugum icin ilac kullanmak gerekir belki diye.hastaneden uzakda oturmak gercekten cok kotu bir sey.
Almirolie Merve8155 keşke şu aile hekimleri doğru düzgün doktorluk yapsa ya ben gerçekten ne işe yaradıklarını merak ediyorum
Merve8155 Mrvsmt2502 tesekkur ederim.pihtilasma icin hastanede koagulasyon baktirmistim o normal cikmisti.burda kirmizi seyler cikinca bi de trombositlerle ilgili olunca endiseleniyorum
Mrvsmt2502 Merve8155 trombositin yüksek çıkması pıhtılaşma olabileceğini gösterir ama o normal çıkmış. Bazı doktorlar tedbir amaçlı kan sulandırıcı başlıyor gebeliğin başında. Bi danışın isterseniz o konuda bilgim yok. İnşallah gönlünüze göre olsun