Imasleeper Ultrason cihazları nasıl? Doktor kaçıncı haftada cinsiyet söylüyor? Ben şuan tam 14+0 ım gidicem merak ediyorum
Hasret18ayaz Imasleeper her iki gebeligimdede Ayşe hocaya takipliydim ikisinin cinsiyetini de 12. Haftada söyledi oğlum 3 yaşında kızımı bekliyorum ikisininde yüzünü 4 boyutlu gördük oğlumda ne gördüysek o çıktı bakalım kızımda minnoş fındık burunlu bir kizdi fiyatlarda gayet iyi çok çok memnunum
Minik06 Ben gittim Ayşe hanıma ultrason cihazları yeni isterseniz 3 boyutlu bebegi görebiliyorsunuz ve doktor çok iyi ilgili ben 16.haftada gitmiştim cinsiyeti öğrenmiştim eğer bebek gösterirse 14 haftada da cinsiyeti öğrenebilirsiniz
htckubray Bende gittim canım Ayşe Behiye Hoca orada ama doğumu orada yaptırmıyor başka hastanede anlaşmalı çok kibar çok ilgili ve tecrübeli bir doktor ben detaylı ultrasona gideceğim
2baby1mom__ İki hamileliğimde sürekli tercihim Ayşe hoca oldu, renkli ultrasonda var aynı zamanda ben çok memnunum
htckubray Hasret18ayaz 4 boyutluda nereye gittiniz acaba ücreti neydi bende 18+2 hamileyim detaylı ultrason için araştırma yapıyorum
Hasret18ayaz htckubray 4 boyutlu duruya gittim ama detaylı olarak değil sadece fotoğraf ve yüzünü görmek için gittim 750 TL verdim detaylı yapmıyorlar
htckubray Hasret18ayaz ben bugün konuştum detaylı ultrason yok Ortadoğu hastanesi ile anlaşmalıyız orada 4.500 liraya yaptırabilirsiniz dediler siz nasıl gitmiştiniz
Hasret18ayaz htckubray detaylı ultrason için gitmedim dediğim gibi ben sadece bebeğimin yüzünü görmeye gittim detaylı devlette
Satii Hasret18ayaz merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum renkli olarak gözüküyor ama çıktı mı siyah oluyor
Satii Telefondan çekmiş olsak da mı siyah beyaz oluyor renkli Ultrson ücreti+350 tl oluyor denildi anlayamadım o yüzden çıktı ama siyah beyaz ddiler