Gizmo95 Merhaba kızlar regl 2 gün var 2 tane normal kaset test yaptım ikisi de bu şekilde aşırı silik ama belli olan bi ikinci çizgi vardı akşam yaptım ikisini de sizce bişey var mıdır hiç belirtim yok gebeliğe dair sadece göğüslerim acıyo
Gizem1504 Gizmo95 bende 3 4 gün kala öğrenmiştim silikti önce koyuluğunu takip ettim adet günümde kan verdim silik hözüküyor testlerde
petronix Gizmo95 Var gibi görünüyor ikidebi test yapıp strese girmektense kan verin daha sağlıklı olur. Varsada kesin çıkar Allah gönlüne göre versin 🫶
Gizmo95 Cevap verecek yok mu 4 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı sadece bu sabah yaptığım bi tık daha koyuydu ama silikti yine de
Gizmo95 Gizem1504 Erken gebelik testi yaptım öğlen onda daha belirgin acaba kan testini ne zaman vermeliyim sence
Gizem1504 Gizmo95 ben 3 gün ömceden yapmıştım aşırıuyku halim sabahları ağzıma acı tat geliyordu bide göğüslerim şişti baya kan verseniz çıkar ama düşük beta olabilir içiniz rahat edecekse verin
Gizmo95 Gizem1504 benimde göğüslerim çok ağrıyo kasık ağrım çok var ağzım ve boğazım aşırı kuruyo bi tek bunlar var bende ama belirti sayılır mı bilmiyorum
Gizem1504 Gizmo95 boğaz kurumasını bilmiyrm ama birçoğu hamilelikte var sizin yerinizde olsam adet günü kan veririm sürekli kan vermekte yıpratıyor
Gizmo95 Edizhr yaa o zaman pazar günü özele giderim sağlık ocağı doktorum adet 2 hafta geçmediyse gebelik testi yapmam dedi çünkü
Edizhr Gizmo95 ay napivereck sanki Allah’ım insanı sinir ediyolar ya ver barkodu eline aldirsin kanını adam ya