GizemKaan SedaAkca kesinlikle muz ☺️ Ben hergün yiyorum ☺️ Dr bile ne yiyorsun bu kadar iri bi bebek diyor ☺️☺️ Maşallah diyelim 💙💙🧿🧿🧿
Nursemom SedaAkca geçen gün bende araştırdım, kaşar,yumurta,muz,kuruyemiş, et ve balık diye okudum. Yani genel olarak protein ağırlıklı beslenmeye dikkat. Herşeyden az az ye hepsinden yemeye çalış. Dengeli beslenirsen bebeğin de sağlıklı şekilde kilo alıp büyür 🤗
mrsdoruk SedaAkca suan sadece düzenli beslenmen gerekiyo 20. Haftadan sonra zaten bebek kilo almaya başlıyor canım. Düzenli beslenme bence her şeyin başında geliyo ☺️
mrsdoruk SedaAkca canım bende 16+5’deyim doktorum beslenme programı verdi bana sabah 1 yumurta haşlyorum beyaz peynir 3-4 adet zeytin yiyorum ara ögün:meyve yahut yoğurt öglen sebze yemegi bu sekilde besleniyorum ama hafta sonu 2 gün mutlaka et yiyorum 4 gün sebze 1 gün balık
Chanelmom SedaAkca ceviz badem fındık. Kavrulmamış. Süt süt ürünleri. Meyve, yumurta bunlar öncelikli. Ben sabahları pekmez kaşıklıyorum 2-3 kaşık hem kan olsun diye.
SedaAkca GizemKaan maşallh canım kaç tane yiyorsun muz canım günde 😂 Teşekkür ederim Bilgi için sağlıkla gelsin inşallah
GizemKaan SedaAkca bende teşekkür ederim canm ☺️ Günde 1-2 kez yiyorum😅 Şuan 21 haftalık. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri yiyorum. Birde her sabah yumurta yerim mutlaka. Yumurtanın kiloya faydası var mı bilmiyorum ama portakal suyu. Bunlar mutlaka günlük tükettiklerim ☺️ İnş sağlıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza sağlıkla inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
cinderella SedaAkca benim büyük bir bardağım vardı hergün onunla sabah akşam ılık süt içerdim 1 litre sütü 2 gün içinde biterdi bazen bir günde kaşar peyniri ve muz bunun üçü çok faydalı ben çok faydasını gördüm maşalah oğlum kilosu iyi ve güçlü kuvvetli doğdu 😁
Nursemom cinderella yaa ne güzel maşallah 🤗 süt gaz sancısı yapıyor mu size de ben gebelikte çok rahatsız olmaya başladım sütten normalde çok içerdim artık içemiyorum 😣
mrsdoruk SedaAkca yiyebilirsin canım köy yumurtası alıyorum özellikle kendim gidip badem ceviz bunlarda tüketilmeli saglıklı beslenme her şeyin basında geliyo
Esefe11_06 mrsdoruk Anneolmakisteyenkedi amin inşallah. Yanlız değilsin aynıyız 🙂gelişimini etkilemez umarım bebislerin
Aylakara26 SedaAkca Canım saymaya Basliyim ozaman 😊 Avucado,Muz,İspanak,Balık,ceviz,günde 3 bardak süt,2 kase yoğurt,Mercimek,Bulgur,Yumurta,Kuru üzüm,Pekmez,Bal,Fındık,Sebze yemekleri,Et ve bol bol su içmen Lazım💕 Tabikide Allah’a dua 🤲