kindacute Uykusuzz_koala touché markasının çok güzel indirimleri oluyor, kalitesi de iyidir, onları yakalarsanız çoklu parça alımlarını uyguna getirebilirsiniz dolap düzmek için. Sena Güven markasından çok şık ve kaliteli parçalar bulabilirsiniz. Fiyat performans için Mavi Limon ve Melike Tatardan alabilirsiniz orta kalitede ama fiyatları da uygun olur.
aycicek_ Uykusuzz_koala hayırlı olsun 🌸 Ne güzei bir şeye niyet etmişsiniz maşallah. İnstagramda kalitesi gerçekten iyi olan sürekli alışveriş yaptığım birkaç sayfa söyleyim. Qanu , HeQa, Minik Terzi aslında öok var ama yine aklıma gelirse yazarım inşallah
mervemom24 Uykusuzz_koala trendyol modest de çok iyi bak istersen canım hem uygun hem kaliteli memnun kalmazsan iade edebiliyorsun
deletedmom7263 Uykusuzz_koala pazarium sitesi var hem piyasaya gore asiri uygun hem de guvenilir bir site. Tavsiye ederim. Onun disinda sule giyim, lamia giyim, modaselvim falan. Ama favorim pazarium sitesi
41gulfem Öncelikle hayırlı olsun 🌸 Manuka He-qa Lemaye Suud collection Hoopstore Minik Terzi Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Selenyildiz Çok uygun fiyata şallar satıyorum orijinal ürün sayfama bakabilirsin elimdeki bitiriyorum tüp bebek masraflarımı karşılıyorum sayfamın adı; blossommscarf 🌸🥰
Brgmde Buarada üstte Kızların önerdiği sayfalar hepside aynı sayfayı önermiş daha önce hiç duymamıştıım . Daha uygun biryer arıyorsanız pazarium(iade seçeneğide var) Meysadesign ( paylaşımlarını beğeniyorum) Maykastil