Bbk88 Hamilelik boyunca devamlı olarak idrar kültürü, demir vs bakıyorlar mi bir kere baktılar yeni ,merak ettim 🙏
Melo_mom1 Bbk88 ayda 1 kere sağlık ocağındaki doktorum ve ebem kan tahlili ve idrar istiyor düzenli olarak ayriyeten 20. Haftadan sonra da kalp dinleme cihaziyla kalbini dinliyor.Benim bu şekilde ☺️
Bbk88 Melo_mom1 AA sağlık ocağında mi istiyorlar kendi kadın dogumcunuz istemedi mi ,ne güzel bakılması iyi tabi ki bazı sağlık ocakları bakmiyormus öyle okumustum ama 😙
meriust 2-3 kere idrar testi verdim o da 28. Haftadan sonra başlamıştı öncesinde sikayetim olmadığı için istemedi belki de. Kan testini de sağlık ocağındaki ebe aralıklarla arayarak gel bir kan testlerine bakalım takip edelim diyordu onu da 3-4 kere vermişimdir
Bbk88 meriust Anladım çok teşekkür ederim sağolun peki kan testlerini kaçıncı haftada arayip demişti 🫠
Brgmde Ben gebeliğim boyunca baya cok verdim ya kan idrar Genelde acile de gittiğim cok oldu oyüzden acilde direkt idrar kan aldılar 2 haftada bir her gittiğmde kontrol ediliyor mesela biirnde 10 gün önxe enfeksiyon yokken 10’gün sonra idrarımda enfeksiyon cıkmıştı. Enazından aylık kontrol yapılmalı benfe idrar ve kan .
meriust Bbk88 yani tam hafta veremeyeceğim ama 8. Haftamda kan testini ilk verdim 1.5 2 ayda bir aradılar ne zaman en son verdin gel bakalım diye. 2li test, şeker yükleme testi gibi testleri yaptırdığım için orda bakılıyor zaten kana ebe aradığında yeni verdim diyordum gitmiyordum
Aleyysss000 Bir benim doktorum aşırı dikkatli galiba bu konularda 3 haftada bir her gitmem de kan idrar idrar kültürü hepsine bakıyor düzenli olarak