DidemY Kızlar özel hastanede detaylı ultrason için ekstra ücret alınıyor mu yaptıran fiyat bilgisi söyleyebilecek var mı aşağı yukarı bir de kadın doğumun sevk etmesi lazımmış 16 da kadın doğuma gitsem 20 . Hafta için sevk eder mi nasıl oluyor o
_biranneadayi DidemY Arkadaşım geçen özelde 12bine yaptırdı. Canım bence devlet hastanesinde yaptır riskli bir durumun yoksa. Aynı şeyi yapıyolar sadece özeldeki daha detaylıca sana gösteriyor ama baktıkları değerler hemen hemen aynı.
ikibaloglanannesi DidemY Şu an özeller de 4000 den başlıyor çoğu yer.. Istanbul da iseniz Zeynep Kâmil ve Cerrahpaşa tıp fakültesi yapıyor (Cerrahpaşa da profesöre randevu almadiginiz sürece ücretsiz )
DidemY _biranneadayi kadın doğuma randevu aldım detaylıdan dört hafta öncesine 4 hafta sonrası için sevk verir mi
Aalleeyynnaa Bursa da ultrason görüntüleme merkezine sordum 2.700 dedi ama doktor olarak hastanelere sorduğum da 4.800 3.500 gibi fiyatlar
aslanmommy Bende devlette yaptırmayı dusunuyorum gittiğim devlet Hastanesi’nde yok yakın olan başka hastaneye gidecem ama burda gittiğim doktor alan acabiliyormu yoksa o detaylı yapılan hastaneye kadın dogumami gidip ordan actirmam gerek
Deniiizzz Yonca59 yok olur mu yapıyorlar ama işte randevu bulmak işleri biraz zorlaştırıyor hatta geçen bir arkadaşım Cerrahpaşa hastanesinde detaylı ultrasonu söylemişti uzmanda ücretsizmiş fakat prof ücretliymiş fakat o da özel hastanelere göre fiyatın cüzi olduğunu söylemişti.
Oksuruksurubu DidemY fakül hastanelerinede bakabilirsin özele göre daha uygub oluyor. Devlet hastanelerinden sıra bulamıyorum diyorsan Sağlık Bakanlığını arayıp şikayet edersen hemen dönüş alırsın
DidemY Oksuruksurubu dört hafta öncesinden kadın doğuma randevu aldım dört hafta sonrasına sevk ederler mi
dhabibe_minik Öncesinde kadın doğuma mi gitmek gerekiyor acaba direk randevu alabiliyor muyuz detaylı ultrason için
Alyadnz33 DidemY canım özel 5 bin falan fiyatı devlette randevu çok ileri tarihe veriyor bence daha sağlıklı herşeyini görüyor lar
DidemY Alyadnz33 şimdi 11 deyim 20. Hafta için şimdiden aldım ama şöyle 16. Haftaya aldım dört hafta sonrası için sevk verir mi