Kubrayildirimm Arkadaşlar 21. Haftamıza girdik göbeğim yok o kadar. İlk gebeliğim 3,5 kilo aldım. Bebeğimin tüm ölçüleri ve kilosu tam zamanında geri değiliz ama karnım küçük bu normal mi
PurpleRose Kubrayildirimm benimde ilk gebeliğim 24. Haftadan sonra belli olmaya başladı. Az kalmış sizinde 😊
seyma0661 Kubrayildirimm benimde 20.haftadan sonra azar azar çıkmaya başladı şuan 31+2deyiz yumurta gibi ama bence aşırı büyük değil daha büyükleri var 😂
Ayshababy Kubrayildirimm kilo daha almadim ama ic karnım dar heralde 19 haftalıkım çok fazla şişmeye beli olmaya başladi
Meltemanneolsun 11+4 um kilo almadım yani sadece 1,5 kilo almışım ama karnım çıktı top gibi. Gaz şişmesi dedi doktorum bağırsaklar yukarı çıkıyormuş o yüzden olabiliyormuş ama beni gören anlıyor yani hamile olduğumu kilolu değilim sadece göbeğim top gibi
bebegimm1633 Haftamdayım dışarıdan baksan hamile olduğuma inanmazsın ben de biraz belirginleşsin istiyorum 4. Aydan sonra ilk defa kilo aldım +2 kg. Bebeğimin gelişimi de haftasıyla orantılı. O sağlıklı olsun da varsın göbeğim düz dursun 😅🤷🏻♀️