Sedefcm Kızlar hangi meme ucu kremini öneriyorsunuz? Ben Lansinoh almaya niyetlenmiştim ama bi emzirme hemşiresi güzel değil dedi. Şu an kararsız kaldım sizler ne yaptınız?
bulutunannesi33 Sedefcm lansınoh brnde hıc ıse yaramadı garmastanda hıc ıse yaramadı madecasol yaradı ve karbonatlı su
Elizveannesi Sedefcm karbonatlı sudan başka ne denediysem fayda etmedi. Karbonatlı su ise sadece biraz sakinleştirdi, hepsi o.. Zamanla azaldı ve bitti ağrı.
Ellaynagme Bepabtholun duydum gecen gun birinden, hatta doktoru tavsite etmiş, meme ucu kremi diye geciyomus
Meddythemama Ben dah şimdi lannisoh aldım 40 ml 45 lraya n11 den. 36. Haftadan itibbaren kullanıcam. Emzirmeden önce kullanmak lazımmış zaten önleyici diyor
Evremanne Sedefcm özeldeki doktorum garmastan yazdı sağlık ocağındaki ebe de garmastanı önerdi hem bitkisel hemde sürüp silmene gerek kalmadan bebeği emzirebilirsin zararı yok dedi onu aldık 20 gr civarı 80 liraydı sanırım ama en iyisi o şuan
Gmzaczngr Bende kullanmadim Ama bir arkadaşım earth mama diye bi krem önerdi. Tamamen bitkiselmis ve çok iyi geliyormuş. Sadece biraz fiyatlı 🙄
Sedefcm Sedefcm saf lanolin aldım eczaneden kızlar denicem doğumdan sonra , şimdi de sürüyorum ara ara