Sonnenblume Merhaba, özel hastanede detaylı fiyatlarınız ne kadar acaba ? Kendi doktorunuz mu yapıyor muayeneyi ? Devlete randevu almıştım detaylı için ama doktorum 22 de gel detaylıya bakalım dedi. Sizce hangisi mantıklı ?
Elifimsib Sonnenblume benim doktorum detaylı ultrasonu perinatologlar yapıyor ben yapmıyorum dedi. Hatta olduğumuz yerde perinatolog yok gittiğim özel hastanede radyoloji yapıyormuş detaylı ultrason ama doktorum önermedi başka yere gitme imkanın varsa perinatolojide yaptır dedi. Doktorumda ultrasonda renkli bakıyor muayenelerimiz 15-20 dk kesin sürüyor ama perinatologlar bu işin özellikle uzmanlığını almış oldukları için içimiz daha rahat ediyor onlar bakınca dedi. Bu arada haftaya İstanbul’da özel bi klinikte perinatologa yaptırcam 4000 tlye
Kubra4200 Sonnenblume Sonnenblume Doğum için değil ama detaylı ultrason için Selçuk tıpı öneririm . Gökçe’n örgül ya da Aybike pekine gidebilirsiniz. İkisi de özenli inceliyor. 2000 lira gibi bir fiyatı var diye duydum. Ben gideli 2 yıl oluyor ama.
Sonnenblume Elifimsib bilmiyordum onu devlete de 24 üncü haftaya randevu almıştım. Doktorumda böyle deyince bilemedim ne yapmalıyım fiyatı uçuk değilse özelde de baktırsam mı diye düşünüyorum