Umutsuz Olanlara Umut Olmaya Geldim, Biraz Uzun Olacak, Bi Gün Bende Yazabilecek Miyim Düşünürdüm Hep 🥹
Sizi Sıkmam İnşallah, Okuyanlar Şimdiden Hakkınızı Helal Edin 💕
O kadar çok olumsuzluk yaşadım ki, forumda sürekli dolaştım, benimle aynı şeyleri yaşayanlarla konuştuk, dertleştik, yalnız olmadığımı biliyordum ama acaba bende sağlıklı bi hamilelik yaşayabilecek miyim diye sürekli düşündüm, çoğu zaman her insan gibi bende hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissettim, hamile kaldığımda sağlıcakla ilerlemeyecekmiş gibi hissettim, çok ütopik imkansız geliyordu, o kadar çok şey yaşadım ki, çok umutsuzluğa kapıldım, sonra hızlıca toparlandım Allahtan ümit kesilmez dedim, çok şükür öylede oldu, beni bu düşünceye en çok iten şey dış gebelik yaşayıp, iç kanama geçiri, sol tüpümü kaybetmemdi, apar topar ameliyata alındım, travma olarak kaldı, bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye tüp bebek denemek istedim ☹️ tabi boş yere yormuşum kendimi, acele etmişim yada bunların yaşanması gerekiyordu 😮💨🤷🏼♀️
1 dış gebelik, 1 kimyasal, 1 düşük, 1 tüp bebek denemesi, 1 olumsuz aşılama, diğer tüp bebeğe başlayıp transfer olacakken ansızın geldi mucizem ⛅️
18 Kasım sabahı aniden suyum geldi, normalde herkes evinde sancılarının sıklaşmasını bekler ondan sonra hastaneye gider, benim içimden bi ses hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi 😬 insan hissediyormuş galiba, yarım saat içinde hazırlandım hastaneye gitmek için yola çıktık, suyum yolda bile gelmeye devam ediyordu ve sancılarım aniden sıklaşmaya başladı, eğer hızlıca hazırlanmasaydım muhtemelen bu sancıyla evden çıkamazdım 😂 yoldayken hemen doktorumu aradım suyum geldi ben geliyorum diye 😱 bi taraftanda dakika tutuyorum 5 dakikada 1’e düştü, hemen gittim nstye bağladılar, düzenli şekilde sancım vardı, ebe geldi alttan muayene yaptı, 1 saat içerisinde 3cm açılmam olmuştu 😳 doktorum şok olmuştu, ilk hamileliğe göre çok hızlı ilerliyor dedi, sabah 11e kadar sancı çekmeye devam ettim, açılmam 7cm olmuştu, artık sancılara dayanamıyordum 30 saniyede 1’e düşmüştü nefes alamıyordum, bebek inmediği için ultrasondan doktorum kontrol etmek istedi ve beyfendi kordonundan kurtulamadığı için inememiş 😮💨 doktorum bi karar vermen lazım dedi, istersen vakumla doğurturum ama çok dikişin olur, bana çok kızarsın sonrasında dedi, ben direkt sezaryene alın o zaman dayanamıyorum dedim, 12de beni hazırladılar doğuma indim, bebeğimin doğduğu anı görmeyi çok istiyordum ama nasip olmadı, sancılarım 30 saniyeye düştüğü için anestezi uzmanı belinde ki noktayı tutturamayabiliriz genel anestezi vericem riske atmayalım dedi, ben sancıdan kıvrandığım için ne yapıyorsanız yapın artık dedim 🥲😂
38+0’da 18 Kasım 2024 - 13:01 De Doğdu Güneşim Şükürler Olsun 2 Aylık Olucaz 💝
Sezaryenden Korkanlar da Asla Korkmasın O Kadar Hızlı Toparlandım Ki, Herkes Vajinal Doğum Yaptım Zannetmiş, Hemen Ayaklandım Hastane Odamı Eşimle Beraber Süsledik, Gelen Misafirlerimi Kapıda Karşıladım Herkes Şok 😂 Bebeğimle Rahatça İlgilendim, İlk Yürüyüşte Hiç Zorlanmadım, Ne Kalkarken Nede Yürürken, Sadece Kalkarken Yere Bakmayın, Baş Dönmesi Oluyor, İyi Olmaya Odaklanın, Su Gibi Akıp Geçiyor Her Şey, Sütümde Hemen Geldi, Bütün Hurafeleri Her Şeyi Yıktık Geçtik Oğlumla 😍
Sancı Anında Evlat İsteyen Herkese Dua Ettim, Rabbim Kimseyi Yormadan, Yıpratmadan Nasip Etsin İnşallah 🙏🏻
Biz Sağlıcakla Kavuştuk, Darısı İsteyen, Dileyen, Bekleyen Herkese Olsun İnşallah 💝