crescent___ elifdemir09 ya aslında 10 bini aşmasa çok iyi olur ama hani beni bir süre götürüp yine de daha uygun fiyatlı olsa daha memnun olurum
elifdemir09 Sumiire yok ben bi sıkıntı yaşamadım sadece kendiniz kaynaırsamız biberiyeyi 4 5 günde bir yenileyin ben en fazla 1 hafta kullanıp tekrar yapıyorum
elifdemir09 Sumiire aynen öyle bu markaların silikonları güvenilir silikon o yüzden risk almadan devam :) Bi biberon 500 600 TL olmuş
crescent___ elifdemir09 zahmet olmasaydı size🙏🏻 aklınızda olan olursa söyleyin lütfen iş çıkmış olmasın
gayeozlem88 Bebek bakımda içeriği en en temiz benim gördüğüm kadarı ile ecowell şampuanı baya saç uzamasına falanda faydalı
Sultansultis teşekkürler bilgiler için reflü yatağı olarak ne aldınız? bebek yorganı, battaniyesi, puset, oto koltuk hakkında da bilgi verebilir misiniz
Pikacu6868 elifdemir09 Merhaba çok faydalı olmuş ama biraz eskilerde kalmış. Güncel olarak önerebileceğiniz bebek arabaları neler? Bir bebek arabasına 15 bin liradan fazla para vermek istemiyorum indirim zamanı da gelmişken ne önerirsiniz