babyiscoming_ ShutUp midem hiçbir şey almıyor şimdi bulantı hapını içtim 10 dk sonra da mide yanması içicem
Merve-metin babyiscoming_ ayyy çok şükür canım çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 bana direk bağırsak enfeksiyonu geçmezse hastaneye yatıracaz hastanede tedavi uygulayacaz dedi inşallah geçer 🤲🏻
babyiscoming_ Merve-metin ay inşalah bide sana şey sorayım gaviscon ve prilam 10 ar dk arayla içilir mi içmem lazım yatıcam daha fazla bekleyemem
Merve-metin babyiscoming_ çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine fena bi salgın var evde nane limon filan iç geçmezse yine acile git ilaç veremiyorlar ama en azından serum takarlar 😢😢
Brgmde babyiscoming_ canım bir önceki postun iştahsızlıkla ilgiliydi. İştahsızken mideyi doldurunca mide atıyor o haftada aynı durumu yaşadım hemde bir değil 3-4 defa 🥰 şuan 35. Haftaya gircem geçti hatta prilam bile bıraktım gebeliğim boyunca kustum ben 30. Haftaya kadar sonra geçmişti İştahsızlık ardından yemek yiyince gene başlamıştı Az az sık ye miden dolup şişiyorsan araöğün atlama az as
meltembadem Merve-metin genel şikayetiniz neydi acaba bende 31+6 yatamıyorum zaten sürekli mide yanmam vardı 2 gecedir buna kusma eklendi 😢 ve karın ağrısı
Merve-metin meltembadem kusma karın ağrısı ishal ve halsizlik canım eğer 2 günden beri kusuyorsan hiç durma acile git serum taktır vücut sıvı kaybediyor çünkü buda bebek için iyi değilmiş dün doktor öyle dedi 😢 benim kusmam ishalim durdu ama mide bulantısı ve karın ağrısı hala devam ediyor
babyiscoming_ Merve-metin serum taktılar mide bulantısı içib, parol c vitamini falan eve geçip bişeyler yemeye çalışacağım😔
meltembadem Merve-metin bulantım 2 gecedir oluyor oda şöyle yatağa yatıyorum mide yanmam başlıyor zaten daha sonra bulantıya dönüyor, gün içinde herhangi bir şikayetim yok. Hamilelik tam bir handikap ne zaman ne yaşayacağın belli olmuyor 😄 bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Seymanurkurt babyiscoming_ dün aynı rahatsızliktan gittim tahliller temiz çıktı gece sabaha kadar ter ve su içinde kalmışım bacaklarım tutmuyor gibi oluyor sanırım salgindan bi halsizlik mide bulantısı ve istifar iki gündur mahvoldum prilam verdi gonderdi
babyiscoming_ Seymanurkurt aynen bende öyleyim ateş 39larda geceden beri. Sabah tekrar acile geldik bu sefer özele mide bulantısı, parol, c vitamini serum taktılar çok şükür şimdi biraz daha iyiyim gibi ama dünden beri bir lokma bişey yiyemiyorum
Alpmom__ babyiscoming_ o haftalarda oluyordu benim. Mide yanmasından dolayı çok normal olduğunu söylemişti doktorum endişelenme
Merve-metin meltembadem o zaman normal canım mide yanmasıyla bulantı olması normal benim gün içinde bulantıya kusma ve ishalde eklenmişti artık duramıyordum vücudum halsiz düşmüştü mide yanması için dr söylersen rennie şurup verir iyi geliyor mide yanmasına
Merve-metin babyiscoming_ çok geçmiş olsun kuzum zaten hamile olduğumuz için serum ve c vitamini dışında bişey yapmıyorlar zorla kendini biraz yemek için bebeğin aç kalmasın 😔