Cimbom Kızlar 25+4 hamileyim acayip derece bacaklarim ağrıyor geceleri bazen bu agri uyutmuyor ilk hamileligim sizde neden bu ağrılar daha doktor kontrolümede var 😭😣
Gunesibekliyoruz Benim sag dizim ve kalcam o haftalards hafif hafif başladı simdi 34 haftayim ve yataga bağımlı kaldim tuvalete bile zor gidiyorum mutlaka ustune git ne ise ogren, benimki bel fıtığı ve eklem agrisi hic bisey yapılamıyor insallah benim gibi olmazsın sakin kulak arkasi yapma. Allah yardımcın olsun. Bir de ne olur ne olmaz dolaba biseyler at hazırlık yap agrin artarsa hic bisey yapamıyorsun esinin ya da baskasinin eline kaliyosun hazirligin olsun
Cimbom Gunesibekliyoruz Doktora kesinlikle söyleyecem zaten dolaba attım hep zor zamanimda falan kimseyi cagirmiyorum kendim yapıyorum böyle birşeyi ihmal edemem zaten InşALLAH bir sıkıntı yoktur ya
Neroizm Kalsiyum ve magnezyum eksikliginden kaynaklaniyor olabilir agrilariniz. Muhtemelen takviye alirsaniz doktorunuza danisip, gececektir.
Cimbom Neroizm Doktora gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum inşALLAH büyük bir sıkıntı çıkıp dogumum zorlaşmaz