Nuriay babyiscomings çok iyi demin ginekolok dinliyordum bu sonuçlara muhteşem diyordu. istersenin instasini yazarim storysini izleyin
babyiscomings october yaaa çok şükürrr allahım gerçekten dğnden beri o kadar stres olmuştuk ki Eşimle ağlamaktan öldük sabaha kadar
babyiscomings october hareketlilik kısmı iyi değil mi orayı hiç analamdım 60 falan görünce düşük sandım bi an
october babyiscomings kız neden ağlamaktan öldünüz 🥹 sperm sayısı sperm hareketliliği falan gayet iyi. benim eşimin bu kadar bile yok hareketli spermi doktor hiçbir sorun yok dedi rahat ol
october babyiscomings bak sana sonucu atayım eşimin biz de korktuk bayağı ama ben bu spermlerle iki defa hamile kaldım düşük oldular ama hamilelik oluştu
babyiscomings october ohh ne bileyim ya 1 buçuk yıldır her ay heyecanla bekliyoruz olmuyor attık burdada olumsuz bişey çıksaydı iyice çaresiz hissedicektik bende pcos ve kalp rahim var demekki tek sıkıntı buymuş rahatladım
babyiscomings Minikmucizem12 yaaa çok sağolun inşallah herkesinki düzelir bir an önce evlat sahibi oluruz
october babyiscomings şu gördüğün vasat hareketlilikle iki kez hamile kaldım biri tek tüple tek ilişkide hem de öyle söyliyim. başka bir sorunu yoksa eşinin yoksa spermi kafaya takma daha
october babyiscomings ben 1,5 senedir iki kürtaj ve iki ameliyat tüplerimi kaybettim 🥲 tüp bebekteyim yakında opu olacağım inşallah olur bu kez ikimizin de
babyiscomings october yaa canım allah sabır versin gerçekten zor bir süreç ben daha böyle şeylere girişmeden bile öyle yıprandım ki eşimde bende artık çöktüğümüzü hissediyoruz
october babyiscomings kesinlikle çok zor hele ilk kürtajım hiç unutmam 10. haftaya yakındı kolu bacağı vardı resmen mini bir bebekti şekli kalbi durdu kaybettim gözümün önünden gitmez hala allah kimseye yaşatmasın ❤️
october Minervaa bebeği patolojiye göndermek istedik ancak sorumsuz doktor sebebiyle imha edilmiş. bebek hasta mıydı bilmiyoruz ama bende pıhtılaşma çıktı sonrasında
Minervaa october ben de düşük yaptığımda ısrarla araştırılmasını istedim, özel hastane olmasına rağmen söz geçiremedik, rahim filmi istedim, ona bile gerek yok dedi doktor. Sonrasında başka bir hastanede çektirdim.