canmyavrum Arkadaşlar kontrolden şimdi geldim.açıklık muayenedinde 4cm açıklık gözüktü.dr bi gelişme ,sancı,kanama ,su olmazsa pazartesi gelirsin dedi. Sizce pazartesiyi bekler mi bebiş inşallah bekler🤲🏻
melektb canmyavrum Senin hareket durumuna göre değişir canım. Herseyin hazırsa bol bol hareket yürüyüş 1 2 günde doğurursun Allahın izniyle 😊😊
Nananan canmyavrum benim 3 cm açıklık vardı o haftalarda 41+1′ e kadar bekledik sonra suni sancıyla doğum yaptım ztn zmnim gelmiş açılman da güzel olmuş doğumun kolay olur inşallah suni sancı bile alsan çok sürmez tahminim benim 2,5 saat sürmüştü ilk doğumum bol squat yap hurma he ılık duş al inşallah en güzel şekilde gelsin bebiş
Gizem-1009 canmyavrum bence yarın doğuma gidersiniz benim de öyle altan muane oldum 1 cm açıklık vardı sabah nişanım gelmişti akşama doğum yapmış olduk 🥰
canmyavrum Meryeminannesi20 ayy hadi hayırlısı bnmkide inşallqh pazartesi dogar biraz erken gibi 37. Hafta
smyr18ysf Meryeminannesi20 o kadar açıklığınız varken düsenli bi sancınız oluyor muydu? Benimde günlerdir düzensiz sancılarım vsr ama seyrek inşallah biraz açılmam vardır diye umut edip sordum
canmyavrum Nananan maşallah baya beklemiş o açıklıkla. Bende hareket etmiyecm pazartesiyw kadar beklese bari diyorum ama sizinki gibi olursa bekler yani sıkıntı olmaz🌼
Nananan canmyavrum bende şuan 35+6 haftalık hamileyim 35 haftalıkken bir cm açıklık çıktı sancım yok sancı olmadan açıklık olunca daha iyi oluyor ya doğum zmni az sancı oluyor açılma hızlı oluyor benim keşke biraz daha olsa tabi önce sağlıkli doğsun bebişler
canmyavrum Gizem-1009 ayy valla pazartesiyi istiyorum hem iş var hem annem geleck hem doktorum haftasonu yok inşallah pazartrsi saglıkla gelir🤲🏻
canmyavrum Hilallly evet yani geçen gece 12 den 03 e kadar biranda mide bulantım ve kusmam oldu o ara karnımda ve kasıklarımda kasılmalar oldu başka anormal bi durumum olmadı. Hurma+adaçayı+squata başlamıştım 4 gün arka arkaya yaptm ve bir oglum var sürekli ayaktaym yürüyüş sayılır bnce oda . Öyle işte şuan kasılmaları daha çok hissediyorum.nst de sancı çıkmadı
canmyavrum smyr18ysf Yok düzenli sancım yoktu hatta nst de sancı çıkmadı. 4 gündür squat,hurma,adaçayına başlamıştım çok nadir agrım oluyordu onuda yorulmaya baglamıstım
Nutella- Kız 4 cm açıklıkta sancın yok mu hiç ne güzel, ben iki cm le gitti 5 saat sancı çektim ve çok sıktı dedik heralde 7-8 oldu bu ebe geldi baktı 4 cm olmuş daha dedi suniyi taktılar bu kadar yavaş açıldığı için, çok şanslısın valla ben 4 cm ken ölüyordum sancıdan