Yildiizr Kızlar gece hangi pozisyonda uyuyorsunuz? Saha 19. Haftamdayım ama sağıma ya da soluma yattığımda yan kemiklerim çok ağrıyor, yaşayanınız var mı? Sırt üstü yatmak sorun olur mu
Imasleeper Yildiizr olmaz yatın hafif yastığı yükseltin biraz rahatlayınca zaten yan pozisyona tekrar geçersin bende öyle yapıyorum
poyrazmom_ Yildiizr benimde sağda solda batma oluyor her ne kadar sola dönerek uyusam da gece kendimi sırt üstü uyurken buluyorum inşallah bi zararı yoktur 🫠 ebebekten hamile destek yastığı aldım çok iyi geldi bu arada tavsiye ederim
Nese21 Yildiizr 19.haftada sırtüstü uyuyabilirsiniz zaten bedeniniz size sinyal verir uyuyup uyumamaniz gerektiğini..Ben 25 haftalik hamileyim sirt üstü uyuyorum ama asla yüzüstü uyuyamıyorum hemen ağrı giriyor
ShutUp Yildiizr bende aynı şekildeyim yan yatınca ayakları ya da elleri bilmiyorum kemiklerime batıyor çok net hissediyorum uykular haram kısacası
Bezelyelerimm Yildiizr benım ablam cok kemık agrısı cektı artık hastanelık olmuştu magnezyum aldı eczaneden tak dıye gectı agrıları. Bende suan kalsiyum ve magnezyum ıcıyorum kemık agrılarına cok iyi gelıyor
Minik6075 Yildiizr 31e girecek gebe olarak sesleniyorum artık oturamıyorum da uzun bir süre sırtım ağrıyo. Sürekli soluma yatmaktan sol omzum kulağım ağrıyo 😂 sağıma dönüyorum uyurken bebiş canımı acıtıyo 🥲 neyse sayılı gün çabuk geçer diyerek sabrediyorum 😂