khandenur Sivekar Evet daha yeniyiz geçen ay oraya gittim ve çok memnun kaldım. Orada devam etmeye karar verdik 🤗
Sivekar Hayırlı olsun inşallah 😊 ben de bugün gittim orda doğum yapmaya karar verdim, son ayıma kadar bekledim bakalım hayırlısı olsun inşallah 😌
Sivekar khandenur 37.haftama yeni girdim. Dr. Ayşe sema ile anlaştık. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sivekar khandenur normal doğum istiyordum galiba sezaryen olcam 😔 sağ böbreğimde genişleme olduğu için doktor sezaryen yapalım diyo 😔
isyo Sivekar ?merhaba, ayşe sema mutgandan memnun musunuz? Bi tanıdığımız önerdi de ama internette çok sert ilgisiz soru sormadıkça konuşmayan iki dakikadan fazla odada tutmuyo filan yazmışlar. Emin olamadım.
Sivekar isyo yok ya gayet güleç bi bayan sorduğunuz herşeyi sebebiyle beraber anlatıyo. Sadece şöyle birşry var, bana sanki biraz sezaryen taraftarı Bi doktor gibi geldi 😔
isyo Sivekar bi tanıdığımız önerdi kendi de ablası da o doktorda doğum yapmış. Kesinlikle tavsiye ederim dedi ama netten bakınca ilgisiz 2 dakika da muayene ediyo gönderiyo gibi yorumlar okudum. Paket aldınız mı? Ücret hakkında bilginiz var mı?
Sivekar isyo ben memnun kaldım. Paket almadım da doğum ücreti anlaştığım zaman 2500dü bi hafta sonrasında 3500 oldu.