SelbihanG Mryemm bende dün tek değil iki bebeğimin olduğunu öğrendim tek kesede ☺️ 9+4 ve 9 haftalık sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Meliscc Mryemm Merhaba. Bende iki gün önce tek kese gebesi olduğumu öğrendim. Tek kese ve tek plasenta . Sizinde böylemiydi acaba ? Doktor risklerinden bahsetti çok endişeliyim.
Mryemm Meliscc bu pazartesi kontrolüm var ilk öğrendiğimde daha çok küçüktüler bir hafta sonra daha iyi görünür diye tekrar çağırdı doktorum canım
Meliscc Mryemm benimde 10 gün sonraya tekrar çağırdılar ama çok korkuyorum ben sen korkmuyor musun. Bana sonlandırmadan bile bahsedildi. O kadar durum kötü mü yani ya 😞 ben kabul etmedim tabi ama başıma ne gelecek aşırı korkuyorum
Mryemm Meliscc doktorum beni korkutacak şeyler demedi sadece riskli olduğundan bahsetti tabi gebelik tekken zor olan bir şey ikiz olduğunda riskler daha da zor olur dedi ama aldırmak vs asla öyle bir şey demedi. Korkutmayın kendinizi başka doktorlardan da görüş alın bence
Meliscc Mryemm başka dokora da gittik aslında perinatolog haricinde. Aynısını söyledi. Gebelik tekken daha zor. Çift olması bu nedenle çok daha zor ve tek kesede tek plasentada olması çok riskli dedi. İnsan kokruyor bunları duyunca. Daha gebeliğin ilk haftasında böyle tranva ve üzüntü ile başlamak gebeliğin çok zor geçeceğinin belirtisi sanırım. Bana bir de boy ve kilon az taşınamazsın diyen oldu 😞 bu doğru mudur ya😞
Mryemm Meliscc tek plasenta durumunu bilmiyorum açıkçası ama mutlaka bu durumu yaşayan vardır perinatolağa gitmek en iyisi bence. Benimde boyum kısa bunları düşünerek iyice zorlaşır her şey güzel bir süreç olacağına inanın anne olmak kolay değil ikiz annesi olmak daha zor😅 Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤲🏻🐣🐣
Meliscc Mryemm sizinki ayrı kese onzaman anladığım. Şanslısınız. Allahım yardımcılarımız olsun. Siz genetik test falan yaptınız mı hangi testleri yaptınız ve devlette mi takiplisiniz acaba
Nraltnk beyzanurslgn aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok anne var benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi çift yumurta ikizlerime hamileyim keseyi görünce hemen oksapar iğneye başlamıştık 6. Haftada lekelenmem olunca da fitil ve iğneye başladık
Mryemm ZeynepDuru17 Rabbim hayallerinizi yaşamayı nasip etsin sizlere de inşallah çok teşekkürler amin🥹💐
ZeynepDuru17 Mryemm amin inşallah ikiz bir ogluş duanızı istiyorum 🥹 amin amin sizede sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin rabbim 😍
Mryemm Meliscc bir kesenin içinde bebekler plasentaları ayrı mı şuan bilmiyorum. Genetik test evet yaptırdık 2 kaybım var çünkü bende pıhtılaşma çıktı sadece iğne oluyorum ekstra da ağızdan hap olarak alıyorum. Genetik testleri üniversite hastanesinde yaptırdım ama şuan özel de takipliyim
Meliscc Mryemm gebelik öncesi mi genetik test verdiniz acaba. Kan pıhtılaşması için bana test yapıldı ama gebelik ömcesi. Günda bir tane coraspin kullanıyorum. Acaba tekrar gibi kan mı vermem gerek baktırmam için?
Mryemm Meliscc evet gebelik öncesi yaptırdım ben. pıhtılaşma testini 1 kere yaptırmak yeterli oluyor eğer varsa pıhtılaşma gebelik boyunca ilaç kullanılıyor işte
asyya1_ Mryemm ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim 29. Haftalık olduk erkek olacak bebeklerim sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏